Thumbnail

Vegan ακτιβίστριες "επιτέθηκαν" σε κοτέτσι για να σώσουν τις κότες από τους "βιαστές" κόκορες! Vegan ακτιβίστριες "επιτέθηκαν" σε κοτέτσι για να σώσουν τις κότες από τους "βιαστές" κόκορες!

Δες το βίντεο που σπάζουν τα αυγά στο έδαφος επειδή "ανήκουν στις κότες"
Οι ακτιβίστριες "εισέβαλαν' σε κοτέτσι στη Χιρόνα της Ισπανίας και διαχώρισαν τις κότες από τους κόκορες, προκειμένου τα θηλυκά να μην βιάζονται από τα αρσενικά.

Έχουν συγκροτήσει την ομάδα «Almas Veganas» («Ψυχές Χορτοφάγες») και πραγματοποιούν καταδρομικές επιθέσεις στα κοτέτσια για να σώσουν τις κότες που βιάζονται από τους κόκορες.  

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι δύο ακτιβίστριες ισχυρίζονται πως «οι όρνιθες πάντα θα προσπαθούν να ξεφύγουν. Μερικές φορές τραυματίζονται σοβαρά και από τα νύχια των πετεινών».

vegan2

Διάβασε ακόμη: Ελέφαντας φώναζε για βοήθειαΔες το συγκλονιστικό βίντεο της ...

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, οι vegan ακτιβίστριες κρατούσαν από ένα αυγό η καθεμία, τα οποία στη συνέχεια πέταξαν στο έδαφος και τα έσπασαν.

Οι ίδιες ανέφεραν, ότι στήριξαν την απόφασή τους στην «έννοια της συγκατάθεσης» και πρόσθεσαν ότι «οι όρνιθες είναι γενετικά τροποποιημένες για να τους κάνουν να βάζουν περισσότερα αυγά», σημειώνοντας ότι θέλουν να εμποδίσουν την αναπαραγωγή τους.

Η επιδρομή τους στο κοτέτσι αναρτήθηκε σε βίντεο στο Twitter κάνοντας εκατοντάδες χιλιάδες θεάσεις. Στο ίδιο βίντεο, θα δεις τις δύο ακτιβίστριες να σπάνε αυγά στο έδαφος, επειδή «ανήκουν στις κότες».

Η επιδρομή στο κοτέτσι έγινε στα τέλη Μαΐου, αλλά τώρα βγήκε στο φως και έγινε ήδη viral!

Πολλοί σχολιαστές στο Twitter τις αποκαλούν «ανόητες» και με άλλους βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Διάβασε ακόμη: Εταιρεία στη Μεγάλη Βρετανία ξεκίνησε τις διαδρομές με λεωφορεία ... 

 

Διάβασε ακόμη: Τα σκυλιά αντιλαμβάνονται τους σεισμούς και τις καταιγίδες δυο ...

Πηγή

Home