Thumbnail

Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά πρωταγωνιστές της εκστρατείας StandByGreece Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά πρωταγωνιστές της εκστρατείας StandByGreece

Ο κοινός σκοπός ένωσε χιλιάδες συνανθρώπους μας, με αποτέλεσμα να μαζευτούν συνολικά μέχρι σήμερα 264,553.36 ευρώ
Μέχρι στιγμής, έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 264,553.36 ευρώ για την ανοικοδόμηση κτιρίων δημόσιου συμφέροντος που αφορούν παιδιά μέσω του “Hope For Children” CRC Policy Center.

Ωστόσο, το ποσό αυτό δεν είναι το τελικό, αφού εκκρεμούν εισφορές από εκδηλώσεις που έχουν γίνει ή πρόκειται να γίνουν για τη στήριξη της εκστρατείας. Παράλληλα, μεγάλες εταιρίες προσφέρθηκαν να παρέχουν αφιλοκερδώς υπηρεσίες και οικοδομικά υλικά για τις ανάγκες του έργου. 

STAND BY GREECE

Χιλιάδες ήταν τα άτομα που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια, κάνοντας εισφορές κατά τη διάρκεια της συναυλίας που δόθηκε στις 31 Ιουλίου, κάνοντας καταθέσεις στην Ελληνική Τράπεζα και την Τράπεζα Κύπρου, καθώς και μέσω γραπτών μηνυμάτων. Σημαντικές ήταν και οι χρηματικές δωρεές πολλών εταιριών στη Κύπρο στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής τους ευθύνης.Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα ΜΜΕ της Κύπρου ενώθηκαν για πρώτη φορά και προώθησαν την εκστρατεία παγκύπρια με τόση μεγάλη επιτυχία. 

STAND BY GREECE

Ο Γενικός Διευθυντής του “Hope For Children” CRC Policy Centerκος Joseph Varughese, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το Hope For Children εργάζεται καθημερινά για παιδιά που προσπαθούν να ξανακτίσουν τη ζωή τους και βάζει τις ανάγκες τους ως προτεραιότητα. Για το λόγο αυτό ο Οργανισμός έχει αναλάβει τη διαχείριση των χρημάτων που μαζεύτηκαν για να φέρει εις πέρας τον σκοπό για τον οποίο έγινε η εκστρατεία. Αυτή τη στιγμή λαμβάνονται προτάσεις από τους δήμους της Αττικής που έχουν επηρεαστεί από τις πυρκαγιές με περιγραφές και εκτιμήσεις αναγκών όσο αφορά υποδομές δημοσίου συμφέροντος. Σύντομα, εκπρόσωποι του οργανισμού θα μεταβούν στην Αθήνα για να επισκεφτούν επί τόπου τα κτίρια και να παρθεί η τελική απόφαση». 

 

STAND BY GREECE

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη διοργάνωση της εκστρατείας είχε αναλάβει η εταιρία Digital Tree e-Publishers, ενώ σημαντική συμβολή εκτός από όλα τα ΜΜΕ, είχαν η Ελληνική Τράπεζα και η Τράπεζα Κύπρου. Ιδιαίτερης σημασίας υπήρξε και η συνδρομή και η συνεισφορά της Αναστασίας Παπαδοπούλου, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της εκστρατείας Stand By Greece και της Ειρένας Γεωργιάδου, μέλος του Ανώτατου Συμβουλευτικού Συμβουλίου του Οργανισμού σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

STAND BY GREECE

Επιπλέον, σημαντικά άτομα από τον καλλιτεχνικό χώρο έδειξαν έμπρακτα τη στήριξη τους συμμετέχοντας αφιλοκερδώς στην εκδήλωση που διοργανώθηκε. Αυτοί ήταν ο πρέσβης καλής θέλησης του Hope For Children” CRC Policy Center, Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος είναι πάντα δίπλα στις δράσεις του Οργανισμού, οι μεγάλοι καλλιτέχνες Άννα Βίσση και Αντώνης Ρέμος, καθώς και τα συγκροτήματα The Fuse, Theo & Alex, The boots, Neon Knights, Cashiers και On tour.

Η ανταπόκριση όλων ήταν συγκινητική και είναι μια υπενθύμιση ότι ο καθένας μας δεν χρειάζεται να προσφέρει πολλά για να κάνει την αλλαγή στις ζωές των παιδιών. Ακόμη και με ένα ευρώ μπορούμε να κτίσουμε ξανά την καθημερινότητα παιδιών που έζησαν αυτή την τραγωδία στην Αττική. 

 

Home