Υλικά
- 1 φιλέτο χοιρινό
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Για τη σάλτσα
- 300 γραμμάρια μανιτάρια
- 1 σκελίδα σκόρδο
- αλεύρι
- ελαιόλαδο
- 1 ποτήρι γάλα
- αλάτι
Εκτέλεση
- Καθαρίζεις και κόβεις τα μανιτάρια σε φέτες. Στη συνέχεια τα βάζεις μαζί με το σκόρδο και με λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρεις για 10 λεπτά. Ύστερα προσθέτεις 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι, ανακατεύεις και προσθέτεις το γάλα.
- Εντωμεταξύ κόβεις το κρέας σε φέτες και το μαγειρεύεις σε μια κατσαρόλα με καυτό λάδι και από τις δυο πλευρές. Στη συνέχεια απλώνεις από πάνω τη σάλτσα και σερβίρεις.