Thumbnail

Η απιστία δεν είναι η λύση Η απιστία δεν είναι η λύση

Και σίγουρα, αργά ή γρήγορα, θα τη μετανιώσεις
Να ξέρεις πως δεν σε κρίνουμε. Για τον α΄ή β΄λόγο η σχέση σου έχει φτάσει σε τέλμα και ο πειρασμός του γοητευτικού άντρα που σε φλερτάρει επικίνδυνα, έχει βάλει στο μυαλό σου τη σκέψη να απιστήσεις. Αν λες στον εαυτό σου ότι θα είναι μόνο για μια φορά, ότι είναι απλώς για να σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και κανείς δεν το μάθεις, τότε πρέπει να το ξανασκεφτείς. Πολλές φορές.

Προτού γίνεις μια άπιστη, θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά τα πιο κάτω ενδεχόμενα 

Αν το κάνεις, η ζωή σου θα αλλάξει για πάντα

Αυτό βέβαια εξαρτάται από το πόσο σοβαρή είναι η σχέση σου. Ακόμη, όμως και αν δεν είναι από τις πιο σοβαρές σου σχέσεις, μπορείς να προχωρήσεις τη ζωή σου, χωρίς να πληγώσεις κανέναν. Στην προκειμένη αυτόν τον άνθρωπο που είναι δίπλα σου. Κανείς δεν αξίζει την προδοσία. Αν η σχέση σου είναι σοβαρή, τότε έχεις πολλά περισσότερα να υπολογίσεις και κυρίως αν αξίζει να χαλάσεις ό,τι έκτισες μέχρι σήμερα. 

Αν το κάνεις, είναι δύσκολο να μείνει κρυφό

Όσο και αν καλύψεις τα νώτα σου, δεν βγήκε τυχαία η φράση: "ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια". Κάποιος να σε δει, ένα μήνυμα σε μια ακατάλληλη στιγμή, οι δικές σου τύψεις και ενοχές, πάει, αποκαλύφθηκε το μυστικό. Αργά ή γρήγορα, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες και αυτό δεν θα σου αρέσει καθόλου. 

RELATIONS

Αν το κάνεις, θα αλλάξεις εσύ η ίδια

Κακά τα ψέματα, κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να σε αφήσει ανεπηρέαστη. Αλλάζεις συνειδητά και ασυνείδητα. Αν δεν άλλαζε κάτι, δεν θα είχες και λόγο να το κάνεις. Μπορεί εσύ να συμπεριφέρεσαι όπως πριν, είναι όμως δύσκολο να κρυφτείς. Αν νιώθεις τύψεις, ντροπή και ενοχές, είναι δύσκολο να μην το καταλάβει το ταίρι σου. Η οποιαδήποτε προσπάθειά σου να το «παίξεις» φυσιολογική, θα γίνει αντιληπτή.

Αν το κάνεις, θυσιάζεις πολλά περισσότερα από αυτά που κερδίζεις

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ζημιά είναι ανεπανόρθωτη. Πληγώνεται ο εγωισμός και η εμπιστοσύνη του άλλου, κάτι που δύσκολα επανορθώνεται. Ακόμη και αν σε συγχωρέσει, η σχέση σας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια. Θα μπει η ανασφάλεια και οι καχυποψίες ανάμεσά σας και τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα απ' ό,τι ήταν πριν την απιστία. 

Συμβουλή: Αντί να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να απατήσεις το σύντροφό σου, εστίασε σε άλλα πράγματα. Συζήτησε μαζί του ό,τι προβλήματα έχεις, τι σε απασχολεί, τις επιθυμίες και όλα αυτά που σου λείπουν από τη σχέση σας. Άκουσε, επίσης, με προσοχή τον σύντροφό του, γιατί και αυτός μπορεί να έχει παράπονα από σένα. Αν και οι δυο πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο, τότε παλέψτε από κοινού για αυτή τη σχέση. Ένα τρίτο πρόσωπο δεν είναι ποτέ η λύση! 

Πηγή 

Home