Thumbnail

Πώς θα κάνεις περισσότερο σεξ Πώς θα κάνεις περισσότερο σεξ

Βάφοντας το υπνοδωμάτιο σου μ΄έναν συγκεκριμένο χρωματισμό
Ψάχνεις τρόπους να βελτιώσεις τη σεξουαλική σου ζωή; Σίγουρα, το τελευταίο που έχεις σκεφτεί είναι να περάσεις από ένα κατάστημα με μπογιές. Πρέπει όμως, εάν θέλεις να τονώσεις τη σεξουαλικότητα εσένα και του συντρόφου σου.

Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, το χρώμα του υπνοδωματίου επηρεάζει τις επιδόσεις μας στο κρεβάτι. Αυτό τουλάχιστον καταδεικνύει μια νέα μελέτη, η οποία έδειξε τη σύνδεση του χρώματος που έχουν οι τοίχοι στα δωμάτια με τη σεξουαλική επιθυμία. Οι επιστήμονες μελέτησαν 2000 βρετανικά σπίτια και διαπίστωσαν ότι ανάλογα με το χρώμα που έχει το υπνοδωμάτιό μας μπορούμε να κοιμηθούμε με το που πέσουμε στο κρεβάτι ή να περάσουμε μια καυτή βραδιά με το σύντροφό μας.

Πιο συγκεκριμένα, η μελέτη έδειξε πως οι συμμετέχοντες που κοιμόντουσαν σε υπνοδωμάτια με τοίχους στις αποχρώσεις καραμέλας έκαναν σεξ τρεις φορές περισσότερο μέσα στην εβδομάδα, σε σχέση με εκείνους που είχαν άλλο χρώμα στους τοίχους. Και το αξιοσημείωτο ήταν ότι η μικρότερη σεξουαλική δραστηριότητα διαπιστώθηκε στις κρεβατοκάμαρες με το κόκκινο χρώμα στους τοίχους. Τελικά, το κόκκινο και η σύνδεση του με το σεξ είναι απλά ένας μύθος; Κι όμως, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη μελέτη το χρώμα του πάθους δεν είναι το κόκκινο αλλά αυτό της καραμέλας, το οποίο ανέβαζε τη σεξουαλική διάθεση των συμμετεχόντων.

Αν πάλι δεν έχεις σκοπό να βελτιώσεις τη σεξουαλική σου ζωή και απλώς θέλεις να σε παίρνει πιο εύκολα ο ύπνος, απόφυγε τους χρωματισμούς του μοβ, του γκρι ή του καφέ και προτίμησε το μπλε. Σε περίπτωση που η δουλειά σου έχει να κάνει με τα χρήματα, πχ λογίστρια, απόφυγε το χρυσό, που παραπέμπει στο χρήμα. Για να μην αγχώνεσαι ασυναίσθητα. 

Πηγή 

 

Home