Thumbnail

Γιατί μας αρέσει τόσο ο Jack από το This is Us Γιατί μας αρέσει τόσο ο Jack από το This is Us

Και ο Milo Ventimiglia που τον υποδύεται μας αρέσει άλλο τόσο
Ούτε η Jennifer Lopez μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία του Milo Ventimiglia, που τον ζήτησε ως συμπρωταγωνιστή της στην ταινία "Second Act", στην οποία είχε και χρέη παραγωγού. Ο Αμερικανός ηθοποιός με τις ιταλικές ρίζες, είδε ξαφνικά τις μετοχές του να ανεβαίνουν επικίνδυνα, μετά τη σειρά "This is Us", που του χάρισε φήμη και δόξα.

Αν παρακολουθείς το "This is Us" -που φέτος διανύει την τρίτη σεζόν- ξέρεις πολύ καλά πως ο Jack, ο ρόλος που υποδύεται ο Milo Ventimiglia, έχει καθορίσει βαθιά την πορεία των υπόλοιπων πρωταγωνιστών, οι οποίοι χρόνια μετά τον θάνατό του δυσκολεύονται να ξεπεράσουν τη ξαφνική απώλειά του, συνεχίζοντας να τους επηρεάζει σημαντικά στη ζωή τους, έστω και αν δεν είναι δίπλα τους πια. 

Και σε περίπτωση που είσαι fan της σειράς, πιθανότατα είσαι κι εσύ fan του Jack για τους πιο κάτω λόγους 

Είναι ο ονειρεμένος σύντροφος

Ο Jack δεν έχει καμία σχέση με τον τέλειο άντρα. Oύτε με τη Rebecca είναι το τέλειο ζευγάρι. Ο Jack  έχει πρόβληματα με το αλκοόλ, ενώ το ζοφερό του παρελθόν στο Βιετνάμ ρίχνει μια βαριά σκιά πάνω από τη μετέπειτα ζωή του. Ωστόσο, είναι ο άντρας που προσπαθεί να κάνει ό,τι καλύτερο για την οικογένειά του. Που χρόνια μετά δεν παίρνει τη γυναίκα του ως δεδομένο. Που την υπολογίζει και τη θεωρεί ισότιμή του, παρόλο που η σειρά δεν διαδραματίζεται στη σημερινή εποχή. Κάνει τις δουλειές του σπιτιού, συνεισφέρει στα πάντα, αλλά πάνω απ' όλα νοιάζεται για τη σύζυγό του, παρά τη ρουτίνα και τα παιδιά. Της κάνει εκπλήξεις παρά τα πολλά χρόνια γάμου. Νομίζω πως αυτό τα λέει όλα. 

this is us

Είναι στοργικός μπαμπάς 

Δεν είναι τέλειος. Αυτό το έχουμε ξαναπεί. Αλλά τα παιδιά του μαζί με τη σύζυγό του είναι πάνω απ' όλα. Τους δίνει συμβουλές και τους στηρίζει σε όλα. Δεν τους επιβάλλει τα δικά του "θέλω". Ακούει τις ανάγκες τους και τους ενθαρρύνει. Δεν συγκρίνει τα παιδιά του. Θεωρεί το καθένα ξεχωριστό και μοναδικό, και τους φέρεται ανάλογα. Γι΄αυτό, άλλωστε, και τους έχει καθορίσει τόσο ως ενήλικες. 

Υιοθέτησε ένα παιδί χωρίς δεύτερη σκέψη 

Παρά την απώλεια του τρίτου του παιδιού τη μέρα της γέννησης του, δεν άφησε το δικό του δράμα να επισκιάσει την ανάγκη ενός παιδιού για φροντίδα και οικογενειακή θαλπωρή. Έτσι, μόλις είδε τον νεογέννητο Randall στο μαιευτήριο, δίπλα στα δίδυμά του, αμέσως ήξερε τι έπρεπε να κάνει. Και ποτέ δεν έκανε διακρίσεις εις βάρος του, ούτε έκανε δεύτερες σκέψεις επειδή ο Randall ήταν μαύρος κι εκείνος λευκός. Αμέσως είδε στο πρόσωπό του τον γιο του. 

this is us

Είναι ο αδελφός που ο καθένας θα ήθελε 

Ο Jack είναι ο μεγαλύτερος και αισθάνεται ότι έχει ευθύνη να προστατεύσει τον μικρότερο του αδελφό μπροστά στα βίαια ξεσπάσματα του μέθυσου πατέρα του, όπως και τη μητέρα του. Παρά το πρόβλημα υγείας του, καταφέρνει να καταταγεί στον αμερικανικό στρατό και να πάει στον πόλεμο του Βιετνάμ, μόνο και μόνο για να προστατεύσει για άλλη μια φορά τον αδελφό του. 

Είναι ένας πιστός φίλος 

Είναι το στήριγμά του Miquel στα δύσκολα και παρόλο που εκείνος χρόνια μετά τον θάνατό του παντρεύεται τη Rebecca αντιλαμβάνεται και σέβεται το γεγονός ότι αυτός ο άντρας τη στιγμάτισε και δύσκολα μπορεί να συγκριθεί μαζί του. Σε σημείο που δεν τον ζηλεύει, αντιθέτως, δείχνει να τον θαυμάζει ακόμη και μετά τον θάνατό του, γεγονός που αποδεικνύει πόσο σπάνιος άνθρωπος ήταν. 

Το μόνο του μειονέκτημα; ... Ότι είναι απλώς ένας φανταστικός ήρωας σε μια υπέροχα ανθρώπινη σειρά και δεν υπάρχει στα αλήθεια. 

Διάβασε επίσης 

Οι καλύτερες σειρές που ξεχώρισαν μέσα στο 2018

Δυο νέες σειρές που αξίζει να βάλεις στο πρόγραμμα

Η νέα μας εμμονή θα ακούει στο όνομα "Homecoming"

 

 

 

 

Home