Thumbnail

Ποιοι είναι οι κορυφαίοι ταξιδιωτικοί προορισμοί για το 2019; Ποιοι είναι οι κορυφαίοι ταξιδιωτικοί προορισμοί για το 2019;

Το μόνο που μας λείπει είναι χρήματα
Τα trends δεν αφορούν μόνο τη μόδα, τη διακόσμηση και την ομορφιά, αλλά και τα ταξίδια. Κάθε χρόνο, υπάρχουν προορισμοί που συγκεντρώνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε σχέση με κάποιους άλλους. Το Pure Wow με βάση τις αναζητήσεις στο Google πτήσεων και ξενοδοχείων, συγκέντρωσε σε μια λίστα τους 8 ταξιδιωτικούς προορισμούς που θα είναι κορυφαίοι για το 2019.

H Βιέννη της Αυστρίας με την απίθανη κουλτούρα της και ατμόσφαιρά της, γίνεται ένας από τους top ευρωπαϊκούς προορισμούς της χρονιάς

Μετά τη Λισαβόνα και το Πόρτο, φέτος είναι η χρονιά για τα Αζόρες, πρωτεύουσα τους Πόντα Ντελγάδα στο νησί Σάο Μιγκέλ, γνωστό και ως το “Πράσινο νησί”.

TRAVEL 2019

Το Μπαλί της Ινδονησίας προσφέρει περιπέτεια, χαλάρωση και διακοπές για όλα τα budget.

Το Μάουι μπορεί να είναι το δημοφιλέστερο και πιο γνωστό νησί της Χαβάη, αλλά φέτος το Καουάι που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον.

Το Μαρακές στο Μαρόκο είναι ένα πολλά υποσχόμενο, εξωτικό ταξίδι.

TRAVEL 2019

Η “Πόλη του Φωτός”, το Παρίσι, παραμένει ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς για άλλη μια χρονιά.

Μια πολύβουη, πολυπληθής μεγαλούπολη, το Σάο Πάολο στη Βραζιλία γίνεται top προορισμός για ένα ταξίδι με αύρα Νέας Υόρκης, αλλά στη Λατινική Αμερική.

Το ψηλότερο βουνό της Αφρικής, το Κιλιμάντζαρο στην Τανζανία, προσφέρεται για ορειβασία, πεζοπορία και σαφάρι στις παρυφές του.

Διάβασε επίσης 

Χειμερινές αποδράσεις στην Πάφο

Ποιές ευρωπαϊκές πόλεις αξίζει να επισκεφθείς χειμωνιάτικα

Ποιοι είναι οι ιδανικοί ευρωπαϊκοί προορισμοί για να ταξιδέψεις μόνη;

 

 

 

Πηγή 

 

 

Home