Thumbnail

Πώς είναι να έχεις μόνο σεξουαλική σχέση με κάποιον Πώς είναι να έχεις μόνο σεξουαλική σχέση με κάποιον

Αν εσύ είσαι καλυμμένη με αυτό, εμάς δεν μας πέφτει λόγος
Από τη στιγμή που συναινούν και οι δυο πλευρές, είναι ξεκάθαρες και το απολαμβάνουν, δεν είναι καθόλου κατακριτέο. Κάθε άλλο. Είναι απόλυτα υγιές.

Σε πρακτικό επίπεδο μπορείς να έχεις μόνο σεξουαλική επαφή με έναν άνθρωπο και να μην σε αφορά σε άλλο επίπεδο. Θεωρητικά, όμως, μπορεί να υπάρξει μπέρδεμα στην επικοινωνία και καθένας να νομίζει διαφορετικά πράγματα για αυτήν τη σχέση. Κάπου εκεί δημιουργούνται τα προβλήματα. Εάν ο ένας χαίρεται το σεξ και ο άλλος βιώνει παράφορο έρωτα, το πράγμα σκαλώνει και υπάρχουν παράπονα ή σοβαρές παρανοήσεις. Ως ενήλικες, μια είναι η λύση. Ο διάλογος. Λέμε στον άλλο όσα αισθανόμαστε και κυρίως τι θέλουμε. Δεν περιμένουμε ο ένας να καταλάβει από μόνος του γιατί αυτό δεν θα γίνει ποτέ. 

Άλλωστε, κανένας δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να προχωρήσει μια τέτοια σχέση, φτάνει να το θέλουν και οι δυο πλευρές.  Εάν το σεξ είναι εξαιρετικό, μπορεί να υπάρχει και πολύ βαθύτερη σύνδεση. Αλλά μην ξεκινάς κάτι με σκοπό να φτάσει στο γάμο. Ούτε όμως και να αποκλείεις ότι ο άνθρωπος που σου χαρίζει πολλαπλούς οργασμούς, δεν γίνεται να μπει και στην καρδιά σου. Όλα γίνονται, αρκεί να αφεθείς, να μην υπεραναλύεις όλη την ώρα και να μην κατηγοριοποιείς τους ανθρώπους με βάση τις πρότερες εμπειρίες σου.

SEX

Ούτε χρειάζεται να νιώθεις ενοχές που βλέπεις έναν άνθρωπο μόνο σαρκικά. Η κοινωνία εξελίσσεται και δεν βάζει ταμπέλες στις γυναίκες που χαίρονται το σεξ (τουλάχιστον όπως όλοι) όπως ακριβώς έκαναν και κάνουν οι άντρες. Δεν είσαι λιγότερο ευαίσθητη ή συναισθηματική επειδή ορίζεις το σώμα σου με τον τρόπο που επιθυμείς. Είμαστε άνθρωποι με ένστικτα και όχι μόνο με λογική. Το σημαντικότερο είναι να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και τον άνθρωπο που είναι απέναντί σου και όχι να είσαι σκληρή με αυτά που νιώθεις και έχεις ανάγκη. Εξάλλου, το καλό σεξ είναι συνώνυμο της καλής σωματικής και πνευματικής υγείας. 

Διάβασε επίσης 

Αυτός είναι ο λόγος που η νέα γενιά κάνει λιγότερο σεξ

Sex tips για μακροχρόνιες σχέσεις

Πόσα ξέρεις για τον γυναικείο οργασμό;

 

 

 Πηγή 

Home