Thumbnail

Πώς να έχεις οργασμούς Πώς να έχεις οργασμούς

Η Gwyneth Paltrow αποφάσισε να μας συμβουλεύσει
Είναι γνωστόν πως η Gwyneth Paltrow τα τελευταία χρόνια την έχει δει γκουρού της υγιεινής διατροφής και του ευ ζην γενικότερα. Τώρα, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να μας δώσει συμβουλές για το πώς να σώσουμε την ερωτική μας ζωή. Προτού συνεχίσεις το διάβασμα, να ξέρεις πως η συμβουλή της δεν είναι και ό,τι πιο νορμάλ θα ακούσεις.

Σ' ένα πρόσφατο άρθρο της, η Gwyneth αποφάσισε να μας συμβουλέψει για το πώς θα δούμε τη λίμπιντο να χτυπά ταβάνι. Βέβαια αυτό που προτείνει είναι κάπως παράξενο, όχι ότι μας κάνει εντύπωση, απλώς δεν θα μας πέρναγε ποτέ από το μυαλό.

Μας συμβουλεύει λοιπόν να στραφούμε στα αυγά Yoni. Λογικό να αναρωτιέσαι τι είδους είναι αυτά τα αυγά και πώς στο καλό θα σε βοηθήσουν στο σεξ. Στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται για αληθινά αυγά, αλλά για κρυστάλλους σε σχήμα αυγού, που καθαρίζουν την ενέργεια και διώχνουν τον αρνητισμό. Αν νομίζεις πως έτσι απλά καθάρισες, κάνεις λάθος. Gwyneth  είναι αυτή. Τα αυγά Yoni πρέπει να τα τοποθετήσεις στον κόλπο σου. Ναι, καλά διάβασες! Και αυτό γιατί σύμφωνα με τη διάσημη ηθοποιό βοηθάνε την ορμονική ισορροπία, γυμνάζουν τον κόλπο και το καλύτερο... χαρίζουν πολλαπλούς οργασμούς.

Gwyneth

Αν σκέφτεται να το δοκιμάσεις και αυτό, εμείς σου συστήνουμε καλού-κακού να ομολογήσεις τα επικείμενα σχέδια σου στον γυναικολόγο σου. 'Οχι τίποτα άλλο, αν πάθεις τίποτα, έτσι και αλλιώς, την άβολη συνάντηση μαζί του, δεν θα την αποφύγεις. 

Διάβασε επίσης 

Πόσα ξέρεις για τον γυναικείο οργασμό;

Μύθοι που συνοδεύουν το περιβόητο σημείο G

Oι φαντασιώσεις που δεν τολμάς να ξεστομίσεις

 

 

Πηγή 

 

 

 

Home