Thumbnail

Ο Ken δεν ανήκει πλέον στην Barbie – Ψάχνει το δικό του αγόρι (Φώτο) Ο Ken δεν ανήκει πλέον στην Barbie – Ψάχνει το δικό του αγόρι (Φώτο)

Η γνωστή εταιρεία κατασκευής παιχνιδιών σκέφτεται σοβαρά να δημιουργήσει μια νέα σειρά από κούκλες gay ζευγαριών
Η Mattel κατασκευάζει κούκλες Barbie από το 1961. Τώρα, 57 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία της διάσημης ξανθιάς κούκλας και του συντρόφου της, αψεγάδιαστου Ken, η γνωστή εταιρεία φαίνεται πως κάνει δεύτερες σκέψεις ως προς τον σεξουαλικό προσανατολισμό του όμορφου άνδρα.

Η εταιρεία κατασκευής παιχνιδιών, υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν κούκλες που να αντιπροσωπεύουν ομόφυλα ζευγάρια κι αυτό φαίνεται πως θα ήταν μια καλή αρχή. 

Η αφορμή δόθηκε από ένα ομόφυλο ζευγάρι στην Αριζόνα που ήθελε να αγοράσει ένα παιχνίδι σε ένα ανήλικο κοριτσάκι, θέλοντας να της εξηγήσουν τη σχέση μεταξύ τους. «Σκοπεύουμε να παντρευτούμε και θέλαμε να της δώσουμε ένα συμβολικό δώρο, με το οποίο να καταλάβει ποιοι είμαστε», είπε ο Jacobi, ο ένας εκ των δυο.

Οπότε αποφάσισαν να φτιάξουν ένα αυτοσχέδιο σετ, βάζοντας μαζί δύο κούκλες Ken κι αφήνοντας στην άκρη τα ταίρια τους, τις Barbie.  «Είναι ακριβώς σαν εσάς», αναφώνησε με χαρά η μικρή ανιψιά όταν άνοιξε το δώρο. Έτσι, κατάλαβαν ότι τα παιδιά μπορούν να αναγνωρίσουν από τόσο μικρή ηλικία τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων και δημοσίευσαν στο Instagram φωτογραφία με τις δυο κούκλες.

«Αυτό το παιχνίδι έφερε τόση χαρά κι ευτυχία στην 8χρονη ανιψιά μου και υπάρχουν χιλιάδες οικογένειες σαν εμένα με τον Nick. Έπρεπε να κάνω κάτι», σχολίασε ο Jacobi. 

Τελικά η διάσημη εταιρεία παιχνιδιών όχι μόνο είδε την ανάρτησή του αλλά ανταποκρίθηκε θετικά, καλώντας στο ζευγάρι στα γραφεία τους στο Λος Άντζελες για να συζητήσουν την ιδέα στις αρχές Ιανουαρίου.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

D A P P E R ? D U D E S

A post shared by MATT JACOBI (@mattjacobi) on

Πηγή 

Home