Thumbnail

Ποια συνήθεια σε κάνει αντιπαθητική στη δουλειά σου; Ποια συνήθεια σε κάνει αντιπαθητική στη δουλειά σου;

Αν την έχεις, καλά θα κάνεις να την "κόψεις"
Βλέπεις τους συναδέλφους σου να σε κοιτάζουν με μισό μάτι και δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί; Μήπως σε αυτό έχει βάλεις κι εσύ το χεράκι σου;

Μήπως νιώθετε πως σε κάθε δουλειά που πας οι συνάδελφοί σου, σε αντιπαθούν και δεν γνωρίζεις το λόγο; Κι όμως υπάρχει μια συνήθεια, που είναι ό,τι πιο ενοχλητικό μπορεί κάποιος να έχει στον εργασιακό χώρο και που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να την έχει; και να μην το γνωρίζεις. 

Οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο στο Ιλινόις κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το νούμερο ένα πράγματα που εκνευρίζει τους περισσότερους ανθρώπους που βρίσκονται στη δουλειά, είναι τα συνεχόμενα παράπονα και η γκρίνια. Με απλά λόγια εάν με το που πατάς το πόδι σου στο γραφείο παραπονιέσαι για τα πάντα και γκρινιάζεις με το παραμικρό, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να γίνεις αντιπαθής. Η δεύτερη πιο αντιπαθητική συνήθεια, σύμφωνα με τους ερευνητές, βγήκε το κουτσομπολιό.

Εάν λοιπόν δεν θέλεις να νευριάζεις το αφεντικό σου ή τους συναδέλφους σου, προσπ'αθησε όσο βρίσκεσαι στον εργασιακό χώρο, να είσαι διακριτική και να κρατάς τις ισορροπίες. Φυσικά δεν είναι εφικτό να μας συμπαθούν όλοι οι άνθρωποι, αλλά τουλάχιστον ας φροντίσουμε να βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Διάβασε επίσης 

Πώς να αποφύγεις το στρες της καθημερινότητας

Τι δεν κάνουν οι δυναμικές γυναίκες στη σχέση τους

 

 

Πηγή 

 
Home