Thumbnail

Πώς να αναδείξεις τη μικρή κουζίνα σου Πώς να αναδείξεις τη μικρή κουζίνα σου

Αν την κάνεις cozy, δεν θα την αλλάζεις με τίποτα
Εντάξει, η αλήθεια όλοι λίγο-πολύ ονειρευόμαστε μια μεγάλη κουζίνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το μέγεθος της πρέπει να επηρεάσει την αισθητική της. Με μερικά έξυπνα tips, μπορεί να την κάνεις τόσο γουστόζικη, που πολύ θα τη ζηλέψουν.

Φρόντισε να μπαίνει μέσα φυσικό φως 

Αν είσαι τυχερή κι έχεις δίπλα παράθυρο, αυτομάτως θα την κάνει να δείχνει μεγαλύτερη. Να το θυμάσαι αυτό όταν ψάχνεις διαμέρισμα προς ενοικίαση. 

Τα πλακάκια να είναι σε ουδέτερο χρώμα 

Αν δεν μπορείς να τα αλλάξεις επειδή είσαι στο ενοίκιο ή ένεκα οικονομικής στενότητας, υπάρχουν ειδικά αυτοκόλλητα, τα οποία μπορείς να κολλήσεις πάνω από τα πλακάκια σου. Αμέσως θα αλλάξει εντελώς η όψη της κουζίνας σου. 

Διάβασε εδώ: Υιοθέτησε το mint green χρώμα στην κουζίνα σου

 Δημιούργησε έναν επιπρόσθετο πάγκο

Πλέον, μπορείς να βρεις στην αγορά ανεξάρτητους πάγκους με τροχάκια, οι οποίοι μπορούν να τοποθετηθούν όπου θες. Άλλωστε, δεν υπάρχει κανόνας που να υποστηρίζει ότι οι πάγκοι πρέπει να ενιαίοι. 

Αντί για τραπέζι, προτίμησε ένα bar 

Αν ο χώρος σου δεν σου επιτρέπει να τοποθετήσεις ένα τραπέζι, βρες ένα mini bar, αγόρασε 2 σκαμπό και μόλις απέκτησες τη δική σου πρόχειρη "τραπεζαρία". 

Τοποθέτησε ράφια 

Αν δεν υπάρχουν αρκετά ντουλάπια, επένδυσε στα ράφια. Με τα κατάλληλα κουτιά οργάνωσης και τρόλεϊ, η κουζίνα θα είναι άψογα οργανωμένη.

Πρόσθεσε ένα αληθινό φυτό 

Θα προσδώσει μια άλλη αίσθηση στον χώρο. 

Διάβασε ακόμη: 10 cool ιδέες για να αποθηκεύσεις τα φρέσκα προϊόντα σου

 Πηγή 

 

Home