Thumbnail

Ποια είναι η πιο δημοφιλής στάση στο σεξ; Ποια είναι η πιο δημοφιλής στάση στο σεξ;

Σύμφωνα με τη μηχανή αναζήτησης της Google
Τα τελευταία χρόνια, αυξάνεται ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον για το σεξ και αν κρίνουμε από τις αναζητήσεις στο Google o κόσμος έχει γίνει πιο ανοιχτόμυαλος σε σχέση με την ερωτική του ζωή.

Το ενδιαφέρον για την πολυγαμία φαίνεται ότι έχει αυξηθεί σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο The Journal of Sex Research.Η υπεύθυνη της έρευνας, Amy Moors, μάζεψε δεδομένα από το Google Trends, από το 2006 μέχρι το 2015. Στη συνέχεια, ανέλυσε τη συχνότητα της εμφάνισης όρων όπως "πολυερωτικότητα", "ανοιχτές σχέσεις", "swingers"(ανταλλαγή σεξουαλικών συντρόφων) κ.α., συγκρίνοντάς τα με άλλες λέξεις κλειδιά όπως Facebook.

Διάβασε εδώ: 8 στάσεις στο σεξ χωρίς να χάσεις ούτε λεπτό από την αγαπημένη σου σειρά στο Netflix

 Η Moors ανακάλυψε ότι οι αναζητήσεις που σχετίζονται με την πολυερωτικότητα και τις ανοιχτές σχέσεις αυξάνονται με την πάροδο των χρόνων, ενώ οι αναζητήσεις για swingers (που είναι παλαιότερη έννοια) μειώνονται. Από τα αποτελέσματα είναι εμφανές πως ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται για τις ανοιχτές σχέσεις και ψάχνουν σχετικές πληροφορίες γι΄αυτές. Κανείς δεν ξέρει πού οφείλεται αυτό, αλλά μάλλον "ένοχες" είναι οι τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, που χάρη σ΄αυτές καταρρίπτονται πολλά ταμπού του παρελθόντος. 

Διάβασε ακόμη: Τι πρέπει απαραιτήτως να φοράς όταν κάνεις σεξ

 

Πηγή 

 
Home