Thumbnail

H κωμική πλευρά της Charlize Theron (Βίντεο) H κωμική πλευρά της Charlize Theron (Βίντεο)

Η ηθοποιός μέσα από τη νέα της κινηματογραφική δουλειά δοκιμάζει την κωμική της φλέβα σε ένα απρόσμενο ρομαντικό στόρι
Η νέα κινηματογραφική δουλειά της Charlize Theron με τον τίτλο «Long Shot» βγαίνει σύντομα στη μεγάλη οθόνη.

Πρόκειται για μια ρομαντικής κομεντί, που –όπως μαρτυρά και το πρώτο trailer– κλείνει το μάτι στο «Pretty Woman», με μια αντιστροφή των ρόλων και μια χιουμοριστική ματιά στις διεθνείς διπλωματικές σχέσεις.

Μάλιστα, αυτή είναι και μια από τις σπάνιες φορές που βλέπουμε την Charlize Theron σε τέτοιο ρόλο, δοκιμάζοντας την κωμική της πλευρά σε ένα ανατρεπτικό ρομαντικό κομεντί στο πλευρό του Seth Rogen.

Λίγα λόγια για την ταινία

Εκείνος είναι ένας πολιτικός σχολιαστής με ταλέντο για μπελάδες. Εκείνη είναι η κορυφαία διπλωμάτης της χώρας με ταλέντο για τα πάντα. Όταν ο Φρεντ ξανασυναντά τη Σάρλοτ, τον πρώτο του (ανεκπλήρωτο) έρωτα που τυγχάνει να είναι πλέον η Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, τη γοητεύει με το αυτοσαρκαστικό του χιούμορ και τις αναμνήσεις του από τον νεανικό της ιδεαλισμό. Καθώς εκείνη ετοιμάζεται να βάλει υποψηφιότητα για την Προεδρία, τον προσλαμβάνει για να γράφει τους λόγους της καμπάνιας της και η αδιαμφισβήτητη χημεία τους τούς οδηγεί σε ένα επεισοδιακό ειδύλλιο ανά τον κόσμο.

Πρόκειται για ένα μάλλον αντισυμβατικό ρομαντικό δίδυμο που επιχειρούν να δώσουν ένα νέο twist στο είδος της ρομαντικής κομεντί, στο «Long Shot» του Τζόναθαν Λιβάιν («The Wackness», «50/50»).

Η ταινία ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ SXSW του Τέξας πριν κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες τον Μάιο.

Δες εδώ το trailer

Διάβασε ακόμα

Η ιστορία των Όσκαρ

Έρχεται το Frozen 2 (Βίντεο)

Γιατί να δεις την ταινία μικρού μήκους “Soar ”

 

Πηγή

Home