Thumbnail

Salone del Mobile 2019: Εκεί που χτυπάει η καρδιά του design Salone del Mobile 2019: Εκεί που χτυπάει η καρδιά του design

Το μεγαλύτερο event interior design στον κόσμο και το team του Mylife θα είναι εκεί για να καταγράψει ό,τι νέο υπάρχει
Αρχιτέκτονες, διακοσμητές, σχεδιαστές επίπλων και όχι μόνο, περιμένουν να πάρουν την πρώτη ματιά για τις νέες τάσεις του design ανάμεσα σε περισσότερες από 3000 διεθνείς μάρκες επίπλου στον κόσμο.

H Fiera στο Μιλάνο θα συγκεντρώσει για μια ακόμη φορά τα φώτα της δημοσιότητας με μια ολοκληρωμένη παρουσίαση προϊόντων τα οποία θα καθορίσουν τις νέες τάσεις που θα επικρατήσουν στον τομέα της διακόσμησης για την επόμενη χρονιά.  Πέρα από τις κολεξιόν, πέρα από τα ντιζάιν που βγαίνουν κάθε χρόνο στην παγκόσμια παραγωγή design items, πέρα από έπιπλα, φωτιστικά, μπάνια, κουζίνες, το ετήσιο Salone del Mobile στο Μιλανο είναι το κατεξοχήν ραντεβού με τη δημιουργικότητα.  Για μια ολόκληρη εβδομάδα, κάθε Απρίλιο, αυτή η δραστήρια και γεμάτη ενέργεια πόλη μεταμορφώνεται σε ένα παράδεισο του design, του στιλ και της διακόσμησης.

sal6

sal1

sal4

sal5

sal12

H έκθεση αυτή κάθε αυτή, δεν είναι απλώς μια παρουσίαση προϊόντων που προωθεί μια συγκεκριμένη ατμόσφαιρα ή στιλ. Δεν είναι μια απλή βιτρίνα. Είναι ένα show που περιλαμβάνει ολόκληρη τη πόλη του Μιλάνου και που κατά τη διάρκεια της έκθεσης αλλάζει πρόσωπο και γίνεται ολόκληρη ένα μουσείο τέχνης του σύγχρονου ή κλασσικού design. Ξαφνικά προχωρώντας στους δρόμους μπορεί να ανακαλύψει κανείς την αυλή ενός σπιτιού ή μια παλιά κατοικία που έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εκθέτει έπιπλα και να παρουσιάζονται προτάσεις διακόσμησης.

sal15

sal14

 

sal11

Σε κάθε βήμα, στο δρόμο, σε μέρη που δεν θα περίμενες, βρίσκεις μια σχεδιαστική ή διακοσμητική πρόταση ή ένα αντικείμενο design που σε συναρπάζει. 350.000 επαγγελματίες του είδους και 4.000 δημοσιογράφοι έχουν φτάσει από κάθε γωνιά της γης για τις 6 ημέρες που διαρκεί η φιέστα. Και είναι πραγματικά μια φιέστα με αμέτρητα parties και κοκτέιλ με τους οικοδεσπότες αισιόδοξους να βλέπουν λίγο φως στο τούνελ της οικονομικής κρίσης που επηρεάζει και το ντιζάιν. Οι εγκαταστάσεις στις δύο μεγάλες ζώνες, τη Fiera και τη Zona Tortona, τη Zona Garibaldi, τη Μαγική Brera, θα κατακλύστηστουν από χρώμα και εικαστικότητα. Μεγάλοι δημιουργοί, αρχιτέκτονες και designers με όραμα θα ανοίξουν νέους δρόμους με κύριο στόχο και βασικό γνώμονα την άνεση, τη χαλάρωση και την ευκολία μας, αλλά και το θαυμασμό και την έκπληξη μας στη θέα μικρών αριστουργημάτων τέχνης. Ολες οι τάσεις και τα νέα απο τον υπέροχο κόσμο μετά την έκθεση.  

sal7sal

Home