Thumbnail

Διαπροσωπικές σχέσεις στον χώρο εργασίας! Διαπροσωπικές σχέσεις στον χώρο εργασίας!

Οι σχέσεις μεταξύ συναδέλφων, είναι αυτές που σε γεμίζουν!
Η εργασία, καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της ζωής του ανθρώπου και το εργασιακό περιβάλλον είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία για να απολαμβάνει κανείς τις ώρες που αφιερώνει στην εργασία του!

Οι σχέσεις μεταξύ συναδέλφων, επηρεάζουν την ψυχική υγεία, την παραγωγικότητα και την ποιότητα ζωής των μελών της εταιρείας, γι’ αυτό τον λόγο, πολλοί εργοδότες φροντίζουν να δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας και να βοηθούν τα μέλη τους σε ό,τι χρειάζονται!

 

Η ποιότητα των σχέσεων αυτών, εννοείται πως καθορίζει και την επιτυχία της συνεργασίας τους! Οι αρμονικές σχέσεις και η σωστή επικοινωνία είναι η βάση για μια αποτελεσματική συνεργασία, που θα οδηγήσει και στην επιτευξη των στόχων της ομάδας!

 

Μιλώντας με παραδείγματα, η Έλενα Βρακά, βρήκε μια δεύτερη οικογένεια στον Όμιλο Ζορπάς! Από μικρή, θυμάται να επισκέπτεται τον Φούρνο Ζορπάς της γειτονιάς της με τον πατέρα της.  Σήμερα έχει καταφέρει να φτάσει στη θέση της Διευθύντριας Καταστήματος σε έναν από τους Φούρνους του Ομίλου!

 

Εκτός από τις διαπροσωπικές σχέσεις με τους συνεργάτες αλλά και τους πελάτες των καταστημάτων, η Έλενα έχει κερδίσει συνεχή εκπαίδευση, που την κάνει καλύτερη επαγγελματία και άνθρωπο!

 

«Λένε ότι οι φίλοι είναι η οικογένεια, που διαλέγεις ο ίδιος. Θεωρώ πως οι φίλοι που κέρδισα σε αυτή την εταιρεία, είναι μια δεύτερη οικογένεια για εμένα»!

Home