Thumbnail

Πάρε μια βαθιά ανάσα... Οι stars στο Met Gala το τερμάτισαν... Πάρε μια βαθιά ανάσα... Οι stars στο Met Gala το τερμάτισαν...

Κάθε look που πέρασε από το κόκκινο χαλί ήταν καθηλωτικό! Αντέχεις;
Το φετινό θέμα του MET GALA δεν άφηνε κανένα περιθώριο για ντροπές, περιορισμούς και μινιμαλισμό... Ήταν η χρονιά της υπερβολής, της τόλμης και της τέχνης και όσες από τις A-listers που βρέθηκαν εκεί το κατάλαβαν κατάφεραν να μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό...

Με τίτλο «Camp: Notes on Fashion», το θέμα της φετινής χρονιάς ήταν αναμφίβολα το πιο δημιουργικό και στο κόκκινο χαλί ο συντηρητισμός και η συστολή δεν είχαν καμία θέση. Εμπνευσμένο από άρθρο της συγγραφέως, σκηνοθέτριας και ακτιβίστριας Susan Sontag, το οποίο δημοσιεύτηκε το 1964, όπου η λέξη «camp» ορίζεται ως η «αγάπη για το αφύσικο: του τεχνάσματος και της υπερβολής», το θέμα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πολιτιστική συζήτηση, είτε μιλάμε για pop camp, queer camp, high camp ή και political camp και στόχο είχε να προβάλει και να αναδείξει μέσα από τη μόδα τις σημερινές κοινωνικές δομές και ταυτότητες.

Διάβασε ακόμα: Είσαι έτοιμη για το Met Gala 2019;

Ως αποτέλεσμα, η πρόκληση για τους stars που πέρασαν χθες από το ροζ χαλί του Metropolitan Museum of Art ήταν τεράστια, κι αυτό που κατάφεραν -τουλάχιστον αρκετοί απ' αυτούς- ήταν να μας προσφέρουν ένα υπερθέαμα μόδας... 

Απόλαυσέ το...

Ω ΝΑΙ! Η Queen of Camp, Lady Gaga που ξέρουμε κι αγαπάμε επέστρεψε, όχι μία, όχι δύο, όχι τρεις, αλλά τέσσερις φορές με την υπογραφή του Brandon Maxwell. Ήταν να μην της δώσουν το θέμα...

Ξεκινώντας με ένα φόρεμα-αερόστατο...

Lady Gaga Met Ball 2019

Lady Gaga Met Gala 2019

Συνεχίζοντας με μια μαύρη τουαλέτα κρατώντας την ομπρέλλα της Mary Poppins...

Lady Gaga Met Gala 2019

Αλλάζοντας σε μια φούξια τουαλέτα ποζάροντας σαν Marilyn Monroe... Και εκεί που πιστεύαμε πως η παράσταση τελείωσε...

Lady Gaga Met Gala 2019

Τσουπ! Τα βγάζει όλα και μένει με τα εσώρουχα!

Lady Gaga Met Gala 2019

''Τι; Πώς; Δεν θα έχει φέτος red carpet; OKURRR...'' είπε η Cardi B και έκανε ''δικό'' της το χθεσινοβραδινό θέμα του ΜΕΤ,  φέρνοντας ένα κατακόκκινο παγώνι στο ροζ χαλί με μια δημιουργία του Thom Browne και ένα headpiece που ο ίδιος σχεδίασε σε συνεργασία με τον Stephen Jones.

Cardi B Met Gala

Cardi B Met Gala 2019

H Anna Wintour πάλι με Chanel...Ok next...

Anna Wintour met gala 2019

Το καταευχαριστήθηκε η Cara Delevingne κι εμείς μαζί της, σε μια εμφάνιση lollipop Dior Haute Couture.

Cara Delevingne Met Gala 2019

Η Θεότητα του τερέν που από δω και στο εξής μπορείς να αποκαλείς και SUN-rena... H Serena Williams έμοιαζε με ζωντανή superhero με μια δημιουργία Versace σε κίτρινο electric διακοσμημένη με ροζ φύλλα και... φυσικά αθλητικά Off-White x Nike!

Serena Williams Met Gala 2019

Τρελαθήκαμε με την Celine Dion όταν την είδαμε μέσα σ' αυτό το Oscar de la Renta σχεδιασμένο για μια πραγματική ντίβα!

Celine Dion Met Gala 2019

Ένα έργο τέχνης η Janelle Monae με Christian Siriano look δεν θα μπορούσε παρά να ανταποκριθεί 100% στις απαιτήσεις της βραδιάς.

Janelle Monae met gala 2019

Gisele βαριέμαι απλά... Με ένα Dior Haute Couture look μοιάζει λες και το έχουμε δει χιλιάδες φορές αυτό το story...πφφ...

Gisele Met Ball 2019

H Zendaya ήταν η Cinderella του ΜΕΤ... Το εννοώ, στ' αλήθεια η ποπ σταρ μετέφερε όλο το παραμύθι της Σταχτοπούτας στο ροζ χαλί και έδωσε τη δική της live παράσταση με ''σκηνοθεσία'' του Tommy Hilfiger.

zandaya met gala 2019

zendaya Met Gala 2019

Zendaya Met Gala 2019

Αν κάποια ξέρει να απογειώνει το σέξι αυτή είναι η Jennifer Lopez με Versace -φυσικά κάτω από το βλέμμα θαυμασμού του A Rod- κι αυτό δεν είναι διαπραγματεύσιμο... Αλλά τίποτα παραπάνω και μια μικρή απογοήτευση που δεν είδαμε κάποια ανατροπή...

Jennifer Lopez Met Gala 2019

Με Dior Haute Couture η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas εμφανίστηκαν στο ροζ χαλί του ΜΕΤ και δεν θα το πιστέψεις... η Priyanka όντως ήταν η πιο εντυπωσιακή και θηλυκή εκδοχή του Mat Hatter από το Alice in Wonderland. #CoupleGoals

Priyanka Chopra Nick Jonas Met Gala 2019

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τις αδελφές Jenner. Η Kendall και η Kylie με την υπογραφή του οίκου Versace έμοιαζαν με αγαλματένιες φιγούρες καθώς πόζαραν στο ροζ χαλί του MET. Και για όσους το κατάλαβαν ναι, το look της Kendall ήταν μια αναφορά στην επική εμφάνιση της Cher από το παρελθόν.

Kendall Jenner Met Gala 2019

Ένα ολόκληρο ουράνιο τόξο έφτιαξε ο οίκος Versace μέσα στο οποίο περπάτησε η Lupita Nyong'o και μας έπιασε να υποκλινόμαστε στην εμφάνισή της.

Lupita Nyongo Met Gala 2019

Πριν βγάλεις γρήγορα και εύκολα συμπεράσματα, όχι, η Kim K δεν πήγε στο Met για αν μας σερβίρει για ακόμα μια φορά τις πλούσιες καμπύλες της. Ναι, το φόρεμα που επέλεξε ήταν super hot, όμως είχε μια δεύτερη ανάγνωση και συμφωνούσε απόλυτα με το θέμα. Η δημιουργία του Thierry Mugler σχεδιάστηκε ως φόρος τιμής στο είδωλο του χόλιγουντ Sophia Loren και στο σκανδαλώδες φόρεμα της σταρ στην ταινία του 1957 Boy on a Dolphin με την Kim να κάνει μια αναπαράσταση της σκηνής με την Sophia να βγαίνει από τη θάλασσα.

Kim Kardashian Met Gala 2019

Κοίτα τι κάνει κανείς για να τραβήξει τα βλέμματα... Η Katy Perry φόρεσε κυριολεκτικά έναν πολυέλαιο στο κεφάλι, μια έμπνευση του οίκου Moschino που θύμιζε τον Lumiere από το παραμύθι της Disney Beauty and the Beast.

Katy Perry Met Gala 2019

Μα εννοείτε πως δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον Billy Porter από μια dramatic εμφάνιση στο ροζ χαλί του ΜΕΤ. Ο ηθοποιός και entertainer έπρεπε να ξεπεράσει τον εαυτό του μετά και την εμφάνισή του στα φετινά Oscars και τα κατάφερε μεταμφιεσμένος σε... Κλεοπάτρα και σύμφωνα με την Vogue ως ''Θεός του ήλιου'' με χρυσά φτερά και ένα headpiece 24 καρατίων, κέρδισε το στοίχημα με την υπογραφή του σχεδιαστικού duo The Blonds.

Billy Porter Met Gala 2019

Billy Porter met gala 2019

Καλυμμένη με γκλίτερ και φτερά η Gigi Hadid με μια στολή δια χειρός Michael Kors.

Gigi Hadid Met Gala

Κυρίες και Κύριοι η Emily Ratajkowski σαν σύγχρονη Cher έτοιμη να ισοπεδώσει τα πάντα στο ''γυμνό'' πέρασμά της.

Emily Ratajkowski Met Gala

Το νιόπαντρο ζευγάρι Sophie Turner - η Sansa Stark της καρδιάς μας - και Joe Jonas με Louis Vuitton σύνολα που έμοιαζαν με αφηρημένη τέχνη.

Sophie Turner Met Gala

Μπορεί να μην είχε την ''δύναμη'' όσων είδαμε στο ροζ χαλί, ήταν όμως τόσο σέξι που μας έκανε να δακρύσουμε. Η Yves Saint Laurent τουαλέτα της Zoe Kravitz ήταν ό,τι χρειαζόμασταν για να πάρουμε μια καυτή ανάσα, αλλά ειλικρινά μιλώντας, πέρα από την αδυναμία μας σ' αυτό κορίτσι, δεν είχαμε κάτι άλλο να πούμε. Sorry Zoe...

Zoe Kravitz Met Gala 2019

Αν μπορεί κάποια να υποστηρίξει όλα αυτά τα ''κοψιματα'' στους γοφούς του οίκου Moschino, αυτή είναι σίγουρα η Bella Hadid.

Bella Hadid Met Gala 2019

Αυτοί οι δύο... Η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth με Yves Saint Laurent μπορεί να μην ήταν μια υπερπαραγωγή όπως τους υπόλοιπους αλλά δεν μπορούσαμε να μην λιώσουμε με το που είδαμε το ζευγάρι να εμφανίζεται στο ΜΕΤ...

Miley Cyrus Met Gala

H Ashley Graham έκανε αυτό που δεν θέλαμε να δούμε... Φόρεσε Gucci για να τιμήσει τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου, Alessandro Michele, που ήταν από τους διοργανωτές της βραδιάς ... Κι εκεί που πιστεύαμε πως ήταν κάτι αναμενόμενο μας τελικά μας διέψευσε. Το look ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας του οίκου με τον Dapper Dan και κουβαλούσε όλη την ιστορία του χάρλεμ.

Ashley Graham Met Ball 2019

Η Gwen Stefani και ο σχεδιαστής του οίκου Moschino, Jeremy Scott ποζάρουν σαν διδυμάκια στο ροζ χαλί έτοιμοι να καθίσουν στον θρόνο του ΜΕΤ σαν βασιλιάς και βασίλισσα.

Gwen Stefani met gala 2019

''NO PHOTOS PLEASE''... Με ένα ειρωνικό μήνυμα η Hailee Steinfeld φορώντας Viktor & Ralph και με μια κάμερα στο χέρι...

hailed steinfeld met gala 2019

Περιμέναμε πολλά περισσότερα από την Kate Moss κι ακόμα περισσότερα από την Rita Ora... Sorry ladies, αλλά η μόνη ενδιαφέρουσα περίπτωση σ' αυτή την πόζα είναι ο Marc Jacobs.

kate moss rita ora met gala 2019

Η πανέμορφη Winnie Harlow ή μήπως Queen of Africa, με ένα αυτοκρατορικό Tommy Hilfiger look.

Winnie Harlow met gala 2019

Πόσο σε αγαπάμε πανέμορφο ξωτικό... H Lucy Boynton έφερε την φρεσκάδα στο ροζ χαλί με δημιουργία του οίκου Prada κι εμείς υποκλιθήκαμε σ' αυτή την ρομαντική ομορφιά.

Lucy Boynton Met Gala 2019

Εν τω μεταξύ, είδαμε και την Ciara με Peter Dundas...

Ciara Met Gala 2019

Home