Thumbnail

Η Katy Perry ντυμένη hamburger και άλλες επικές backstage στιγμές από το MET Gala Η Katy Perry ντυμένη hamburger και άλλες επικές backstage στιγμές από το MET Gala

Η ποπ σταρ φόρεσε την πιο τρελή στολή και φίλησε στο στόμα την Celine Dion
Όταν έφυγε πια η αγωνία των φλας στο ροζ χαλί του MET, οι stars ξεσάλωσαν και έδειξαν τον καλό αυθεντικό τους εαυτό χαρίζοντάς μας μια σειρά από μοναδικές στιγμές από τα παρασκήνια.

Με όλα τα βλέμματα στραμμένα στην Katy Perry, που μετά την εμφάνισή της ως πολυέλαιος με έμπνευση από τον αντίστοιχο χαρακτήρα της ταινίας της Disney, ''Η πεντάμορφη και το τέρας'', αποφάσισε να μεταμορφωθεί σε hamburger, τα after parties του MET Gala βρήκαν τους διάσημους φίλους της μόδας και της τέχνης στην καλύτερη διάθεση.

Οι stars αφού ήπιαν λίγη σαμπάνια άρχισαν να ''αποκαλύπτονται'' και να το διασκεδάζουν χαρίζοντας στο φακό τις πιο απολαυστικές στιγμές.

Διάβασε ακόμα: Πάρε μια βαθιά ανάσα... Οι stars στο Met Gala το τερμάτισαν... 

H Katy Perry ντυμένη hamburger, μια δημιουργία του Jeremy Scott για τον οίκο Moschino, κέρδισε μέχρι και την Celine Dion που της χάρισε ένα φιλί στο στόμα.

Katy Perry met gala after party

H Salma Hayek με μια Gucci τουαλέτα ποζάρει αγκαλιά με τον Jared Leto -επίσης ντυμένο στα Gucci- και το... κεφάλι του, φυσικά δημιουργία του οίκου Gucci!

Salma Hayek Jared Leto Met Gala

Ο Alex Rodriguez άρπαξε την ευκαρία για μια σέλφι ανάμεσα στις δύο σεξοβόμβες, την αρραβωνιαστικιά του JLo και την Kim Kardashian -α, να εκεί πίσω είναι και ο Kanye West. Τέτοιες στιγμές δεν του τυχαίνουν άλλωστε και κάθε μέρα.

JLo Kim Kardashian Met Gala

Πολύ θα θέλαμε να ξέρουμε το αστείο που έκανε τις Sophie Turner και Bella Hadid να ξεσπάσουν στα γέλια.

Sophie Turner Bella Hadid met gala

Diva Moment! Η Naomi Campbell και η Joan Collins με δημιουργίες του Pierpaolo Piccioli για τον οίκο Valentino. Όπως σημειώνεται και στο κείμενο της Susan Sontag ''Camp: Notes of Fashion'' στο οποίο βασίστηκε και το θέμα της βραδιάς, ''Camp είναι μια γυναίκα που τριγυρνάει ντυμένη με ένα φόρεμα φτιαγμένο από 3 εκατομμύρια φτερά''.

Joan Collins Naomi Campbell Met Gala

Photobombing! H Bella Hadid ''παρενοχλεί'' το κάδρο της Tracee Ellis Ross.

Tracy Ellis Ross Bella Hadid Met Gala

Οι Kim Kardashian, Kylie Jenner και Kendall σε μια οικογενειακή φωτογραφία αγκαλιά με... το κεφάλι του Jared Leto. Ανατριχιαστικό κάπως!

Kardashians Met Gala 2019

Strike the pose! Stella Maxwell, Violet Chachki, Jeremy Scott , Bella Hadid, Gwen Stefani και Tracee Ellis Ross σε μια πόζα α λα Vogue στο ροζ χαλί του Met Gala 2019.

met gala 2019 pink carpet

Guuurl!!! H Kim K που ξέρουμε κι αγαπάμε με latex για το after party MET. Και η βαρεμάρα στο πρόσωπο του Kanye West να παραμένει καθόλη την διάρκεια της βραδιάς.

Kim Kardashian Met Gala after party

Εννοείτε πως η Bella Hadid δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει την αδυναμία της στο hamburger, Katy Perry.

Katy Perry Bella Hadid Met Gala 2019

Διάβασε ακόμα: Τα 10 καλύτερα beauty looks στο Met Gala 2019 έμοιαζαν με ζωντανούς πίνακες...

Η Kylie Jenner αποφάσισε να ντυθεί γοργόνα για το after party του MET, γιατί μπορεί!

Kylie Jenner Met Gala after party 2019

Ο Ezra Miller μας χάρισε ίσως το πιο extravagant look της βραδιάς με έμπνευση του Riccardo Tisci για τον οίκο Burberry και το απίστευτο μακιγιάζ της ταλαντούχας makeup artist Mimi Choi που μετέφρασε με μια ψευδαίσθηση το θέμα της βραδιάς.

Ezra Miller Met Gala 2019

Jennifer Lopez, Celine Dion, Donatella Versace και Rosie Huntington-Whiteley μας ''τύφλωσαν'' με τόσο γκίτερ.

met gala 2019

Οι αδελφές Hadid, Gigi και Bella σαν άλλες fans, ποζάρουν με την Serena Williams, που αποφάσισε να βγάλει την τουαλέτα και να επιστρέψει στο αγαπημένο της σορτσάκι για το after party.

Serena Williams Hadid after party Met Gala

Zoe Kravitz, Hari Nef και Miley Cyrus στον... κόσμο τους!

Zoe Kravitz Miley Cyrus after party

Διάβασε ακόμα: Queen of Camp: Ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο στο live show της Lady Gaga στο Met Gala

Home