Thumbnail

Αξίζει ν' αντιγράψεις το απόλυτα παριζιάνικο σύνολο της Kate Middleton Αξίζει ν' αντιγράψεις το απόλυτα παριζιάνικο σύνολο της Kate Middleton

Η Δούκισσα του Cambridge μεταμορφώθηκε σε french girl για μια μέρα και το εκτιμήσαμε ιδιαίτερα...
Κι ενώ ακόμα προσπαθούμε να συνέλθουμε από τον ''θόρυβο'' του Met Gala και όλο το γκλίτερ και την λάμψη, η Kate Middleton αποδεικνύει την δύναμη της κλασσικής φινέτσας.

Η Δούκισσα του Cambridge ήταν η επιτομή του parisian girl όταν εμφανίστηκε να συνοδεύει τον πρίγκιπα William στους κωπηλατικούς αγώνες στο Greenwich και κέρδισε με το nautical σύνολό της τους απανταχού λάτρεις του γαλλικού στυλ.

kate middleton nautical look

H Catherine επιστράτευσε την αγαπημένη συνταγή της ριβιέρας με ένα ριγέ μαυρόασπρο πλεκτό τοπ Arket και ψηλόμεσο σκούρο μπλε παντελόνι από το αγαπημένο της βρετανικό brand, L.K. Bennett συμπληρώνοντας την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι navy καστόρινες γόβες Emmy London και κόκκινη τσάντα, ενώ έδωσε ένα royal ύφος στο look με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από την συλλογή της πριγκίπισσας Diana αξίας £35,000.

Διάβασε ακόμα: Καλωσορίζουμε το #BabySussex και αποχαιρετάμε τα καλύτερα maternity looks της Meghan Markle

Kate middleton diana earrings

Το σύνολο της Kate είναι μια super πρόταση για να υποδεχτείς το καλοκαίρι αφού άνετα θα βλέπαμε το συγκεκριμένο look να κυκλοφορεί στις Κάννες. Εννοείτε πως εμείς ψάξαμε και βρήκαμε το sailor παντελόνι της Kate εδώ, που όπως ήταν φυσικό έγινε αμέσως μετά την εμφάνιση της Δούκισσας, sold out.

kate middleton riviera look

Διάβασε ακόμα: Βρήκαμε την υπέροχη μπλούζα της Kate Middleton

Home