Thumbnail

Καλωσορίζουμε το #BabySussex και αποχαιρετάμε τα καλύτερα maternity looks της Meghan Markle Καλωσορίζουμε το #BabySussex και αποχαιρετάμε τα καλύτερα maternity looks της Meghan Markle

Από πολυτελείς τουαλέτες μέχρι bohemian φορέματα η Δούκισσα του Σάσεξ απογείωσε το στυλ εγκυμοσύνης!
Το Παλάτι μπορεί υποδέχεται σήμερα ακόμα ένα διάδοχο με τον βρετανικό τύπο να παραλληρεί, όμως τι πέρασαν όλο αυτό το διάστημα οι στιλίστες και οι ενδυματολόγοι της Meghan Markle μόνο εκείνοι ξέρουν. Τα maternity looks της Δούκισσας δεν θα μπορούσαν παρά να γίνονται πρώτο θέμα και εμείς θυμόμαστε τα καλύτερα.

Τι κι αν ο βρετανικός τύπος όλο αυτό το διάστημα δεν την αφήνει σε ησυχία, η Meghan Markle δεν φαίνεται να πτοείται και με τον αέρα μιας χολιγουντιανής σταρ κατάφερε να κάνει αίσθηση στον χώρο της μόδας με το στυλ εγκυμοσύνης της! Εμείς κάναμε μια ανασκόπηση στα καλύτερα looks εγκυμοσύνης από την Δούκισσα του Σάσεξ -και πίστεψέ με ήταν πολλά- για να της ευχηθούμε με τον πιο fashionable τρόπο τα καλύτερα για τον διάδοχο. Είτε ''παραβιάζοντας'' το πρωτόκολλο προκαλώντας εγκεφαλικά στο παλάτι με τις χολιγουντιανές προτιμήσεις της, είτε αποκαλύπτοντας την μποέμ πλευρά της, κάποιες φορές θέλοντας να μεταφέρει ένα φεμνιστικό μήνυμα και κάποιες άλλες ''συμμορφωμένη'' με τους άγραφους στιλιστικούς κανόνες του παλατιού, ένα είναι το σίγουρο... το maternity στυλ της Meghan δεν ήταν υπήρξε καθόλου βαρετό όλο αυτό το διάστημα..

Διάβασε ακόμα: 6 φορές που η Meghan Markle ''έσπασε'' το πρωτόκολλο με τις beauty επιλογές της

Με εκρού σύνολο από τη συλλογή της Victoria Beckham και pillbox hat σε στυλ Jackie O', ολοκλήρωσε με μια μοντέρνα ιδέα το κλασσικό look της με γόβες και τσαντάκι σε βαθύ πράσινο χρώμα.

Meghan Markle maternity style

Με φόρεμα και παλτό με κεντημένες λεπτομέρεις σε σμαραγδί χρώμα από τον οίκο Erdem ολοκλήρωσε το φινετσάτο σύνολό της με γόβες με φιόγκο στο πίσω μέρος του οίκου Aquazzura και Givenchy clutch. 

Meghan Markle maternity style

Υπέροχη! Με ένα αέρινο Carolina Herrera printed φόρεμα και σατέν τσαντάκι Dior έκανε μια ιδανική εμφάνιση για μια επίσκεψη στο Μαρόκο.

meghan markle maternity style

Διάβασε ακόμα: Η Meghan Markle στο Μαρόκο ''τερμάτισε'' το στιλ εγκυμοσύνης

Ακόμα ένα look σε ladylike ύφος αυτή τη φορά από την επίσκεψη του royal ζευγαριού στο Μαρόκο με πλισέ φόρεμα Loyd/Ford το οποίο συνδύασε με λευκό blazer Aritzia Manolo και γόβες Blahnik.

Meghan Markle maternity style

Μια επίσημη εμφάνιση στο Μαρόκο με την υπογραφή του οίκου Dior σε σαμπανιζέ αποχρώσεις με μια τουαλέτα στο παραδοσιακό ύφος της χώρας. 

Meghan Markle maternity style

Από τις πιο ωραίες και φινετσάτες εμφανίσεις της ως εγκυμονούσα στο κόκκινο χαλί των Endeavor Fund Awards με την υπογραφή του οίκου Givenchy την οποία ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι υπέροχες γόβες με χρυσή αγκράφα του οίκου Aquazzura και τσαντάκι Givenchy.

meghan marble maternity looks

Υπέροχη σε μια χαρούμενη εμφάνιση με printed φόρεμα Oscar de la Renta και καστόρινες μπότες Sarah Flint.

Meghan maternity style

H Duchess ''σπάει'' το πρωτόκολλο με ένα total black look -τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν φοράνε μαύρα παρά μόνο σε περίπτωση πένθους- και nude γόβες Manolo Blahnik.

Meghan Markle maternity style

Σε μια επίσκεψή της στο εθνικό θέατρο με ένα total μπεζ σύνολο Brandon Maxwell, γόβες Aquazzura και τσαντάκι Carolilna Herrera ακολουθεί την τάση της σεζόν.

Meghan Markle maternity style

Επιτέλους! Η Δούκισσα του Σάσεξ μας δείχνει το ταλέντο της στο colorblocking συνδυάζοντας ένα μωβ φόρεμα του οίκου Aritzia με κλασσικό παλτό σε φανταστική γραμμή του οίκου Sentaler, κόκκινες γόβες Stuart Weitzman, και την σταρ-τσάντα των ''it'' girls από την Gabriela Hearst σε καφέ χρώμα αποκαλύπτοντας την fashionable πλευρά της.

Meghan Markle maternity style

Από τις πιο σικάτες εμφανίσεις της μπορούσε να σταθεί επάξια δίπλα στην αριστοκρατική Kate Middleton, με ένα σύνολο με την υπογραφή της Victoria Beckham σε navy blue απόχρωση την οποία συμπλήρωσε υπέροχα με μαύρη τσάντα και μπότες.

Meghan Markle maternity looks

Σε μια οσκαρική εμφάνιση στα British Fashion Awards όπου και παρέδωσε το βραβείο Womenswear Designer of The Year στην Clare Waight Keller του οίκου Givenchy και εντυπωσίασε το κοινό με μια μαύρη τουαλέτα με ένα ώμο του οίκου και χρυσά πέδιλα.

Meghan Markle maternity style

Ακόμα μια φορά η Δούκισσα του Σάσεξ ακολουθεί την τάση της μονοχρωμίας με πλισέ φούστα και πουλόβερ του οίκου Givenchy και καστόρινες γόβες Manolo Blahnik.

Meghan Markle maternity style

Με ένα ασύμμετρο φόρεμα με βολάν Antonio Berardi το οποίο είχε φορέσει και στο παρελθόν και Aquazzura Deneuve heels στην επίσκεψη του πριγκιπικού ζεύγους στη Νέα Ζηλανδία αποκαλύπτει μια σέξι πλευρά του maternity style.

Meghan Markle maternity style

Ακόμα μια μεγάλη τάση που ακολουθεί η Meghan αυτή τη φορά με καρό παλτό Karen Walker πάνω από ένα απλό μαύρο φόρεμα από το ASOS το οποίο φυσικά και έγινε ανάρπαστο.

Meghan Markle maternity style

Σε μια ladylike εμφάνιση με μοντέρνο χαρακτήρα επιλέγει ένα μπορτνό φόρεμα Boss το οποίο συνδυάζει με γόβες από το αγαπημένο της shoe brand, Aquazzura και τσάντα στο ίδιο μπεζ χρώμα, από το brand, Cuyana. 

Meghan Markle maternity style

Ένα καλοκαιρινό ladylike look κατά την επίσκεψή της στην Αυστραλία, με ριγέ shirt dress του αυστραλού σχεδιαστή Martin Grant τίμησε την μόδα της χώρας.

Meghan Markle maternity style

Με λευκή τουαλέτα Theia διακοσμημένη στους ώμους σε αρχιτεκτονική γραμμή, σε black tie εμφάνισή της κατά την διάρκεια της περιοδείας του ζευγαριού σε μια ακόμα χολιγουντιανή εμφάνιση.

Meghan Markle maternity style

Εδώ είμαστε! Αυτό το φλοράλ φόρεμα με τα βολάν και τα pom-pom από το brand Figue συνδυασμένο με εσπαντρίγιες Castañer και ψάθινη clutch ήταν σίγουρα μια επιλογή που δύσκολα θα έκανε κάποια από τις γυναίκες της βασιλικής οικογένειας. Η Meghan Markle ένιωθε απίστευτα άνετα αποκαλύπτοντας την boho chic πλευρά της στο ταξίδι του ζευγαριού στα Fiji.

Meghan Markle maternity style

Modern royalty με off-white φόρεμα σε μίντι μήκος και με μακριά μανίκια του οίκου Zimmermann και καπέλο του βρετανού Stephen Jones σε μια καθώς πρέπει εμφάνιση που θα ενέκρινε η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Meghan Markle maternity style

Ουπς! Στο τσακ θα γλίτωσε το εγκεφαλικό η Βασίλισσα όταν είδε να κυκλοφορούν αυτές οι φωτογραφίες του ζευγαριού από την περιοδεία του στην Αυστραλία, με την Meg να εμφανίζεται λες και κάνει βόλτα στο Χόλιγουντ, με ριγέ λινό φόρεμα από το eco-friendly brand, Reformation.

Meghan Markle maternity style

Ακόμα ένα ριγέ φόρεμα που αποκαλύπτει την αδυναμία της στο συγκεκριμένο κλασσικό μοτίβο με μάξι φόρεμα από την resort συλλογή του σχεδιαστή Martin Grant.

Meghan Markle maternity style

Στους βοτανικούς κήπους της Μελβούρνης με ένα oh-so-chic φόρεμα από ακόμα ένα αυστραλό σχεδιαστή, τον Dion Lee το οποίο συνδύασε με Gucci clutch και Manolo Blahnik γόβες.

Meghan Markle maternity looks

Σε μια δυναμική εμφάνιση όλο νόημα η Δούκισσα του Σάσεξ δείχνει την στήριξή της στην καλή της φίλη και πρωταθλήτρια του τένις Serena Williams, με καρό blazer από την συλλογή της, το οποίο συνδύασε με μαύρο τζιν και λευκό πουκάμισο.

Meghan Markle maternity style

Με ένα χαρακτηριστικό βρετανικό κομμάτι που τον περασμένο χειμώνα επέστρεψε στις μεγάλες τάσεις, το κλασσικό trench coat το οποίο συνδύασε με λευκό φόρεμα και φλατ παπούτσια.

Meghan Markle maternity looks

Στον γάμο της πριγκίπισσας Eugenie, ''επενδύει'' για ακόμα μια φορά στον οίκο Givenchy και την πρώτη γυναίκα σχεδιάστρια του οίκοθ, την βρετανίδα Clare Waight Keller.

Meghan Markle maternity style

Μια από τις πιο αγαπημένες εμφανίσεις της με Boss δερμάτινη φούστα και πουκάμισο & Other Stories ολοκλήρωσε το στυλ της με γόβες Stuart Weitzman.

Meghan Markle maternity style

Για ακόμα μια φορά η Δούκισσα επέλεξε τον παριζιάνικο συνδυασμό του μπλε με το μαύρο σε μια χαλαρή εμφάνιση στο πλευρό του αγαπημένου της, επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι Altuzarra με ένα τοπ με βολάν Oscar de la Renta.

Meghan Markle maternity style

Last but not least... από την ντουλάπα της δεν μπορούσε να λείπει ένα διαχρονικό κομψό μαύρο φόρεμα με την υπογραφή του οίκου Givenchy σε μια εμφάνιση που προκάλεσαι για ακόμα μια φορά τα σχόλια του τύπου όταν έκλεισε την πόρτα μόνη της σαν άλλη κοινή θνητή.

Meghan Markle maternity style

Διάβασε ακόμα: Γιατί η Meghan Markle αγαπάει τόσο πολύ το χαμηλό σινιόν;

Home