Thumbnail

Στα 60 της, η Barbie γίνεται μούσα του street style Στα 60 της, η Barbie γίνεται μούσα του street style

Μια επετειακή συλλογή με τρεις κούκλες μεταμορφωμένες σε ''it'' girls
Είναι η πιο αμφιλεγόμενη influencer αλλά παρ' όλα αυτά έχει επιβιώσει στο χρόνο περνώντας μέσα από γενιές και γενιές. Ανανεώνεται και προσαρμόζεται σε κάθε εποχή και παραμένει ίσως η πιο εμβληματική φιγούρα των παιδικών μας χρόνων... Είναι η Barbie και είναι πλέον 60 ετών!

H εμβληματική κούκλα της Mattel με σκοπό να γιορτάσει τα εξηκοστά της γενέθλια συνεργάζεται με το fashion brand BAPE για μία επετειακή συλλογή που θα περιλαμβάνει τρεις νέες κούκλες Barbie, οι οποίες θα φορούν stylish ρούχα και αξεσουάρ με την υπογραφή του brand BAPE.

Barbie x Bape

Στη νέα εμπνευσμένη συλλογή, η κούκλα που στιγμάτισε -καλώς ή κακώς- τις ζωές πολλών μικρών κοριτσιών, γίνεται εκπρόσωπος ενός brand και ανταγωνίζεται διάσημα ''it'' girls με το athleisure street style της. Στη νέα συλλογή οι κούκλες Barbie μεταμορφώνονται ριζικά και γίνονται street style icons ντυμένες με μιλιτέρ oversized hoodies και puffer jackets.

Διάβασε ακόμα: Τα μαγιό που σχεδίασε η Selena Gomez δεν είναι σαν όλα τ' άλλα

Barbie x BAPE

H σειρά έχει κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις Η.Π.Α και το Ηνωμένο Βασίλειο και έχει κατακτήσει ήδη τις καρδιές των γυναικών που περίμεναν να δουν με χαρά το αγαπημένο τους είδωλο σε έναν διαφορετικό ρόλο.

Barbie x Bape

Διάβασε ακόμα: Αυτό το νέο bridal trend είναι ό,τι χειρότερο έχουμε δει...

Home