Thumbnail

5 κομμάτια που χρειάζεσαι για να αποκτήσεις το στιλ της Emily Ratajkowski 5 κομμάτια που χρειάζεσαι για να αποκτήσεις το στιλ της Emily Ratajkowski

Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις...
Μελετήσαμε τα street looks του γνωστού μοντέλου και καταγράψαμε τα κομμάτια-κλειδιά.

Αν παρακολουθείς την Emily Ratajkowski στο Instagram θα έχεις παρατηρήσεις ότι στις περισσότερες φωτογραφίες που ανεβάζει είναι με... μαγιό. Φυσικά, ο λόγος είναι η προώθηση της προσωπικής της συλλογής και γι' αυτό δικαιολογούμε το κορίτσι απόλυτα μιας και έχει και τα... προσόντα να το κάνει.

Ανάμεσα σ' αυτές και κάποιες στιγμές της από την πασαρέλα, από το κόκκινο χαλί και από τα ταξίδια της. Τι γίνεται όμως με τις street εμφανίσεις της; Το σέξι μοντέλο μπορεί να μην ενδιαφέρεται και ιδιαίτερα να αποκτήσει την περσόνα της fashion influencer, να όμως που εμείς τρελαινόμαστε με τα απλά καθημερινά σπορ σύνολά της. 

Το διάσημο ''it'' girl μπορεί να μην φοράει τα τελευταία must-have πανάκριβα κομμάτια, όμως είναι αυτό το εύκολο, προσιτό και σούπερ cool στιλ της, που μας κάνει να παρακολουθούμε τα  ανεπιτήδευτα street looks της.

Και μπορεί για κανένα λόγο η EmRata να μην μοιάζει με κορίτσι της διπλανής πόρτας, ωστόσο η καθημερινότητά της την φέρνει κοντά στις φαν του στιλ της.

Εμείς καταγράψαμε 5 κομμάτια που συνηθίζει να φοράει και πως τα συνδυάζει

1.Vintage-inspired μπλουζάκια

Emily Ratajkowski style

2.Σειρές με χρυσές αλυσίδες στο λαιμό

Emily Ratajkowski style tips

3.Statement Μπότες

Emily Ratajkowski style boots

4.Μίνι Φορεματάκια

Emily Ratajkowski style mini dress

5.Ψηλόμεσα cargo pants

Emily Ratajkowski pants

 

Διαβάστε επίσης: Οι τάσεις που αποκάλυψαν οι influencers στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο

Home