Thumbnail

Αυτό είναι το αξεσουάρ ποδιού που θα αναβαθμίσει το στιλ σου το καλοκαίρι Αυτό είναι το αξεσουάρ ποδιού που θα αναβαθμίσει το στιλ σου το καλοκαίρι

Το βραχιόλι στον αστράγαλο επιστρέφει από τα 90s
Οι παλαιότερες τα γνωρίζουμε ως anklets -έτσι τουλάχιστο μας συστήθηκαν στα 90s. Τα βραχιόλια στο αστράγαλο μπορεί να παρουσιάζονται 20 χρόνια μετά με διαφορετικές ονομασίες και ανανεωμένα, όμως τα λατρεύουμε το ίδιο... Όπως παλιά...

Όπως κάθε κομμάτι από την δεκαετία του '90 -δες για παράδειγμα τα tie-dye prints ή τα κλίπ στα μαλλιά- έτσι κι αυτά διεκδίκησαν και κέρδισαν τη θέση τους στις τάσεις της νέας εποχής, και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έκαναν την καρδιά των summer girls να χτυπήσει δυνατά!

Ανανεώθηκαν λοιπόν, και ξαναζωντάνεψαν στη μόδα του δρόμου για να ανακοινώσουν την επιστροφή τους και οι style watchers τα υποδέχτηκαν πρόσφατα με ενθουσιασμό στις εβδομάδες μόδας.

Φυσικά τα διάσημα κορίτσια της μόδας, δεν άφησαν την νοσταλγία να τις κυριεύσει και όπως σε κάθε άλλη περίπτωση, έδωσαν μια διαφορετική σύγχρονη ματιά στην τάση, που έπαψε να δείχνει πια τόσο bohemian ή βγαλμένη από τη ντουλάπα κάποιου σέρφερ.

anklets

anklets2019

Και αυτή η αναβάθμιση έγινε με τον πλέον γνωστό τρόπο... Με τις ''ευλογίες'' των οίκων πολυτελείας, ντυμένα με κοράλλια και πολύτιμους λίθους τα anklets δείχνουν πλέον απρόσμενα θηλυκά, κομψά και φινετσάτα συνδυασμένα με αυστηρά σύνολα ή ακόμα και τα πιο ladylike κομμάτια.

Τι λες; Είσαι έτοιμη λοιπόν να τα υποδεχτείς;

 

Διάβασε επίσης: Πώς να φορέσεις την tie-dye τάση που θα δεις παντού την Άνοιξη; 

 

Home