Thumbnail

Το πιο ονειρεμένο φόρεμα που είδαμε φέτος σε πάρτυ αρραβώνων ήταν αυτό της Jennifer Lawrence Το πιο ονειρεμένο φόρεμα που είδαμε φέτος σε πάρτυ αρραβώνων ήταν αυτό της Jennifer Lawrence

Το τρελοκόριτσο του Χόλιγουντ επέλεξε μια ρομαντική δημιουργία που είναι ακόμα διαθέσιμη για αγορά
Έπιασε στον ύπνο τους απανταχού paparazzi και τις gossip στήλες η Jennifer Lawrence και δεν περιμένα τίποτα λιγότερο... Κι, όμως το τρελοκόριτσο του Χόλιγουντ αρραβωνιάστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο και ευτυχώς που ανέβηκαν κάποιες φωτογραφίες στο Instagram και είδαμε το υπέροχο νυφικό φόρεμά της.

Οι φήμες για τη σχέση της JenLaw με τον Cooke Maroney, έναν γκαλερίστα τέχνης από τη Νέα Υόρκη, ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2018 μέσα στον θόρυβο των βραβείων κινηματογράφου. Την εποχή εκείνη μάλιστα, η σχέση τους είχε ξεκινήσει μόλις λίγες εβδομάδες πριν αλλά φρόντιζαν να την κρατήσουν ιδιωτική και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Και τα κατάφεραν, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που κανείς δεν πήρε χαμπάρι ότι αρραβωνιάστηκαν. Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν στα social media το ζευγάρι γιόρτασε το περασμένο Σαββατοκύριακο, με ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη, ενώ η μέλλουσα νυφούλα εθεάθη να κυκλοφορεί στους δρόμους του Brooklyn.

Διάβασε ακόμα: Εσύ θα παντρευόσουν μ' αυτό το νυφικό από τα Zara;

Jennifer Lawrence engagement

Jen Law engagement

Και ενώ οι λεπτομέρειες του αρραβώνα παραμένουν άγνωστες, πάλι καλά που οι στιλίστριες της ηθοποιού Jill Lincoln  καιJordan Johnson μας επέτρεψαν να ρίξουμε μια κρυφή ματιά στο νυφικό look της, που είχε την υπογραφή του bridal brand L. Weels

Για την ιδιαίτερη περίσταση η οσκαρική σταρ επέλεξε το Juliana dress από την ανοιξιάτικη συλλογή του brand σε pale pink απόχρωση από μεταξωτό σιφόν, με μακριά μανίκια, βαθύ V ντεκολτέ και ένα βαθύ σκίσιμο στο πλάι και έδειχνε σαν πριγκίπισσα του παραμυθιού.

Η σχεδιάστρια Lauren Wells εργάστηκε στο παρελθόν για τη Vera Wang, πριν δημιουργήσει τη δική της νυφική ετικέτα. Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Jen Law φόρεσε ρούχο της αφού είχε εμφανιστεί και πάλι με ένα γαμήλιο φόρεμά της σε μια πρεμιέρα κινηματογράφου το Νοέμβριο του 2017.

Για να ολοκληρώσει το ονειρικό look της η ηθοποιός επέλεξε ένα ζευγάρι slingback γόβες σε απαλό ροζ παστέλ του οίκου Christian Louboutin, ενώ μάζεψε τα μαλλιά της σε επιμελώς ατημέλητο σινιόν α λα Meghan Markle.

Όσο για το υπέροχο φόρεμά της θα στο προτείναμε χωρίς δεύτερη σκέψη αν σκοπεύεις να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας σύντομα. Μπορείς να το βρεις εδώ στην τιμή των €2.460!

jennifer lawrence bridal gown 

Διάβασε ακόμα: Αν σκοπεύεις να παντρευτείς το καλοκαίρι, δες το υπέροχο ''νυφικό'' της Sophie Turner

Home