Thumbnail

Η Kendall Jenner και η Bella Hadid μόλις έδωσαν νόημα στο στυλ των διακοπών μας με 2 αξεσουάρ από τα 90s Η Kendall Jenner και η Bella Hadid μόλις έδωσαν νόημα στο στυλ των διακοπών μας με 2 αξεσουάρ από τα 90s

Μπορείς να μαντέψεις ποιά είναι;
Με την θερμοκρασία ν' ανεβαίνει και τις παραλίες να είναι εκεί και να μας περιμένουν το μυαλό μας κάθε άλλο παρά στην δουλειά είναι... Και με τα ''it'' girls να έχουν ήδη ξεκινήσει τις paparazzi φωτογραφίες από τις διακοπές τους το γλυκό ήρθε κι έδεσε...

Δες μόνο την Kendall Jenner και την Bella Hadid που έκαναν άφιξη τους στο timeline μας ποζάροντας σε γιοτ στο Μονακό, και δεν μας άφησαν σε ησυχία. Τα διάσημα μοντέλα και influencers μας χάρισαν δύο σούπερ καλοκαιρινά looks που είναι η επιτομή του holiday glam!

Με τις δύο κολλητές να τρέφουν ως γνωστόν τεράστια αδυναμία στο στυλ των 90s οι παρουσίες τους έμοιαζαν βγαλμένες από τα αρχεία με τα supermodels της χρυσής δεκαετίας.

Διάβασε ακόμα: H Amber Heard φόρεσε το κορυφαίο σετ για την εμφάνισή της στις Κάννες

Kendall Jenner Bella Hadid monaco

Τα κορίτσια που παρευρέθηκαν στο Φεστιβάλ των Καννών την περασμένη εβδομάδα, εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός για λίγες στιγμές χαλάρωσης χωρίς όμως να ξεφεύγουν από το ultra glam ύφος του event.

Η Kendall εμφανίστηκε με μια ολόσωμη φόρμα με γκλίτερ σε στυλ Studio '54 από τη συλλογή  Tommy Hilfiger x Zendaya, που αγκάλιαζε το αψεγάδιαστο σώμα της ενώ μάζεψε σε sleek σινιόν τα μαλλιά της αφήνοντας να φανούν δύο τεράστιοι κρίκοι στα αυτιά της -ενισχυμένoι με ένα διαμαντένιο δάκρυ στο κέντρο- και δίνοντας ένα δυνατό στοιχείο από την δεκαετία του '90 στο σύνολό της. 

Kendall Jenner Bella Hadid Cannes

Kendall Jenner Bella Hadid holidays

Από την άλλη η Bella προτίμησε μια πιο θηλυκή σιλουέτα με ένα φανταχτερό κίτρινο couture φόρεμα σε στυλ 80s με την υπογραφή του Ronald van der Kemp. Το περιζήτητο cover girl, ωστόσο έδωσε με την σειρά της μια πινελιά από την δεκαετία του '90 με ένα λαμπερό διαμαντένιο τσόκερ από τον οίκο Messika και μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου.

Διάβασε ακόμα: Η Kendall Jenner φόρεσε ένα ανατρεπτικό animal print κι εμείς θέλουμε ν' αντιγράψουμε το look της!

Home