Thumbnail

Η Kendall Jenner φόρεσε ένα ανατρεπτικό animal print κι εμείς θέλουμε ν' αντιγράψουμε το look της! Η Kendall Jenner φόρεσε ένα ανατρεπτικό animal print κι εμείς θέλουμε ν' αντιγράψουμε το look της!

Κι όμως, δεν είναι το λεοπάρ που φαντάζεσαι...
Μέχρι σήμερα είδαμε την εκδοχή του λεοπάρ και της ζέβρας, να όμως που ένα καινούριο animal print έκανε την εμφάνισή του και μάλιστα στη ντουλάπα της Kendall Jenner.

To ''it'' model και trendsetter φόρεσε ένα φόρεμα με cheetah print ''αποκαλύπτοντας'' τη νέα τάση και επιβεβαιώνοντας ότι τα ''άγρια ζώα'' δεν πάνε πουθενά τουλάχιστο για την ώρα.

kendall jenner street style

Παραμένοντας πιστή στο μίνιμαλ στυλ η Kendall Jenner έκανε μια street εμφάνιση με ένα σούπερ μίνι φόρεμα σε απλή στενή γραμμή από την Resort 2019 συλλογή του Christopher Kane με 80s αναφορές. Το βαθύ ντεκολτέ, οι έντονοι ώμοι και φυσικά τα cheetah spots ένωσαν τρεις διαφορετικές τάσεις αποδεικνύοντας την ρετρό φρενίτιδα των fashionistas.

Χωρίς υπερβολές για ένα ολοκληρωμένο look βγαλμένο από το παρελθόν, το διάσημο μοντέλο επέλεξε να ολοκληρώσει την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι slingback heels Stuart Weitzman, μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου σε 90s ύφος και μια τσάντα Chloé ενώ τα μαλλιά της μαζεμένα προς τα πίσω ήταν το καλύτερο style tip για ένα τέτοιο look της. 

Συμπέρασμα 1. Αν σκοπεύεις να επενδύσεις σε ένα animal print για την Άνοιξη, καλύτερα να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα με ένα cheetah print.

Συμπέρασμα 2. Γενικά με τα ''άγρια ζώα'' μην παρασύρεσαι σε υπερβολικό styling. Διατήρησε ένα μίνιμαλ ύφος με απλά κομμάτια και πολύ διακριτικά αξεσουάρ. 

Γενικά κάν' το όπως η Kendall!

Whistles

cheetah print dress

Free People

cheetah print dress

Alessandra Rich

cheetah print

Διάβασε ακόμα: Τα πιο περιζήτητα φορέματα αυτή τη στιγμή σύμφωνα με την Google

Home