Thumbnail

10 style tips για τους γάμους του καλοκαιριού 10 style tips για τους γάμους του καλοκαιριού

Ξεκίνησες ήδη να μετράς προσκλητήρια; Ιδού οι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις ως καλεσμένη
Οι προσκλήσεις καταφθάνουν απανωτές. Κι αν είναι από κοντινούς ανθρώπους ακόμη χειρότερα, αφού θες με την εμφάνισή σου να τιμήσεις το ζευγάρι από τη μια και από την άλλη να γοητεύσεις ως καλεσμένη.

Προτού λοιπόν παρασυρθείς σε υπερβολές και αρχίζεις με την φαντασία σου να δημιουργείς looks που δεν σε αντιπροσωπεύουν παρασυρμένη από το Pinterest ρίξε μια ματιά στις πιο κάτω ''συμβουλές'' και θα με θυμηθείς.

Διάβασε ακόμα: Το πιο ονειρεμένο φόρεμα που είδαμε φέτος σε πάρτυ αρραβώνων ήταν αυτό της Jennifer Lawrence

1.Παρέμεινε πιστή στο προσωπικό σου στυλ. Για παράδειγμα αν είσαι πιστή στο μαύρο χρώμα μην  προσπαθήσεις να πειραματιστείς με φλοράλ ή παστέλ χρώματα. Αν επιθυμείς να δώσεις μια special νότα στην εμφάνισή σου αυτή την γιορτινή μέρα παίξε καλύτερα με τα αξεσουάρ όπως ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα σε έντονο χρώμα. Αν πάλι νιώθεις έτοιμη να το ρισκάρεις φρόντισε τουλάχιστο τα αξεσουάρ σου να μην δείχνουν υπερβολικά. Πολλές φορές η προσπάθειά μας να κάνουμε κάτι διαφορετικό για να εντυπωσιάσουμε σε τέτοιες περιπτώσεις μας κάνει να νιώθουμε άβολα και καταλήγει σε αποτυχία.

2.Προσπάθησε να μην επισκιάσεις την νύφη. Επέλεξε ένα χρώμα διαφορετικό από το νυφικό της. Αν αυτό για παράδειγμα είναι λευκό, μην φορέσεις κι εσύ ένα λευκό μάξι φόρεμα. Αν πάλι είναι κοντινή σου φίλη και θες να φορέσεις κάτι κοντινό μ' ένα WhatsApp θα αποφύγεις την όποια παρεξήγηση.

3. Ενίσχυσε το στυλ σου με κάτι καινούργιο, αλλά όχι απαραίτητα ακριβό, συντονισμένο με τις τάσεις της σεζόν. Έτσι θα δείξεις στους οικοδεσπότες πως και κάτι καινούργιο αγόρασες για να τους τιμήσεις, και φυσικά θα αποδείξεις πόσο ενημερωμένη είσαι γύρω από τη μόδα.

wedding guest tips

4. Μην κάνεις υπερβολική προσπάθεια να ''φανείς''. Κάποια στοιχεία στο look σου θα βοηθήσουν να αποκτήσεις μια ανεπιτήδευτη λάμψη και να γοητεύσεις χωρίς να δείχνεις απεγνωσμένη να κλέψεις την παράσταση. Για παράδειγμα, μπορείς να στολίσεις τα μαλλιά σου με κλιπ με πέρλες ή να επιλέξεις ένα ζευγάρι standout πέδιλα με χρωματιστές πέτρες παρά να δημιουργήσεις ένα look ''βιτρίνας'' από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

5.Απέφυγε το ''τυπικό'' σετάρισμα σε τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ.

6.Το ψεύτικο μαύρισμα μοιάζει... ''ψεύτικο'' και ακόμη χειρότερα μπορεί να λερώσει με πορτοκαλί χρώμα το λευκό φόρεμα της νύφης όταν της ευχηθείς. Πίστεψέ με αυτό δεν το θες. 

7.Πίστεψέ με τα παπούτσια που θα επιλέξεις θα καθορίσουν όλη σου την εμφάνιση. Τα ψηλά πέδιλα δεν είναι για όλες τις περιπτώσεις, ιδιαίτερα αν το cocktail party απαιτεί να στέκεσαι με τις ώρες στο γρασίδι ή σε κάποιο beach bar. Στην αγορά θα βρεις εσπαντρίγιες ιδανικές για πιο επίσημες περιστάσεις και φλατ πέδιλα διακοσμημένα κατάλληλα για να αναδείξουν το look σου.

8.Ξέχασε τις clutch bags, είναι τόσο ξεπερασμένες και τόσο άβολες αν θες να κρατήσεις ένα ποτήρι σαμπάνια. Τα τσαντάκια που μπορείς να κρεμάσεις στο χέρι είναι ότι καλύτερο και θα παραμείνουν στον αγκώνα σου όσο εσύ απολαμβάνεις στο όρθιο το ποτό σου.

Chanel bags summer 2019

9. Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία σε επίσημα φορέματα, που στο τέλος θα μείνουν στη ντουλάπα σου, αν έχεις να παρευρεθείς σε αρκετούς γάμους. Ειδικά αν δεν πρόκειται να πέσεις πάνω στον ίδιο κόσμο, τότε επένδυσε σε ένα όμορφο φόρεμα και κάνε αλλαγές στα αξεσουάρ. Μέχρι και η Kate Middleton φόρεσε σε επίσημες περιστάσεις της βασιλικής οικογένειας το ίδιο outfit...

10.Αν ο γάμος που έχεις να παρευρεθείς είναι κοντά στον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο ή αν είναι κάπου ορεινά το καλοκαιριάκι σίγουρα θα χρειαστείς κάτι από πάνω. Ένα off-white blazer από light ύφασμα θα δώσει ένα μοντέρνο ύφος στο κοκτέιλ φορεματάκι σου. Εναλλακτικά μπορείς να ρίξεις στους ώμους μια κομψή ζακέτα σε μια μπεζ απόχρωση.

Διάβασε ακόμα: To αγαπημένo στυλ παπουτσιών των royalties για κάθε καλοκαίρι

Home