Thumbnail

H JLo είναι το fashion icon της χρονιάς... κι εμείς δεν τρελαινόμαστε κιόλας H JLo είναι το fashion icon της χρονιάς... κι εμείς δεν τρελαινόμαστε κιόλας

Στα CFDA Awards θα βραβευτεί η Λατίνα σταρ
Στις 3 Ιουνίου, στην καρδιά του Μουσείου Μπρούκλιν, θα πραγματοποιηθούν τα ετήσια βραβεία μόδας CFDA Fashion Awards για το 2019, αναγνωρίζοντας τους καλύτερους σχεδιαστές μόδας και αξεσουάρ έτοιμων γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων στις ΗΠΑ.

Ένα βραβείο για το Fashion Icon της χρονιάς θα παρουσιαστεί επίσης φέτος και η νικήτρια είναι η Λατίνα Jennifer Lopez. Ηθοποιός, τραγουδίστρια, χορεύτρια, παραγωγός και σύντομα βραβευμένο είδωλο μόδας, εδώ και χρόνια το αμερικανικό αστέρι έχει χαρίσει μεγάλες στιλιστικές στιγμές σε κόκκινα χαλιά και σκηνικά με την σέξι και εντυπωσιακή εμφάνισή της.

Διάβασε ακόμα: 4 looks από την JLo που θα σε βοηθήσουν να ''επιβιώσεις'' σ' αυτόν τον περίεργο καιρό

Η υποψηφιότητα έγινε από πλήθος σχεδιαστών, όπως ο Tom Ford και η Donatella Versace, μεταξύ άλλων. Χάρη στον διεθνή αντίκτυπό της στη μόδα, το Συμβούλιο των Fashion Designers of America (CFDA) αποφάσισε να απονείμει το πολυπόθητο βραβείο σε εκείνη.

«Η Jennifer υπήρξε ανέκαθεν σταθερή παρουσία στη μόδα και εξακολουθεί να είναι τολμηρή και να κάνει δηλώσεις με τις στιλιστικές τις επιλογές, και είναι κάποια που πάντα κανείς παρατηρεί, οπότε όλα αυτά την έκαναν τέλεια επιλογή για το βραβείο», δήλωσε ο Στήβεν Κόλμπ, πρόεδρος της CFDA.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για το 2018, το συμβούλιο των σχεδιαστών επέλεξε να απονείμει στη Naomi Campbell το αντίστοιχο βραβείο. Αν μας ρωτάς, πάντως, μπορεί η Jenny from the block, ναι έχει κάνει ορισμένες εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, ωστόσο για fashion icon εμάς δεν μας γεμίζει και τόσο το μάτι... όμως γούστα είναι αυτά!

Διάβασε ακόμα: Καμία δεν μπορεί να τα βάλει με την JLo στο after party των Oscars

Home