Τα bridal looks της Charlotte Casiraghi ήταν ένας φόρος τιμής στην γιαγιά της, Grace Kelly

Το ζευγάρι παντρεύτηκε ύστερα από μια σχέση τριών ετών, αφού ο Rassam έκανε πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του με ένα ροζ διαμάντι σε οικογενειακό ταξίδι για σκι το 2018.

Ο πολιτικός γάμος έλαβε χώρα στο Prince's Palace of Monaco εκεί όπου ο πρίγκιπας Rainier III και η Grace Kelly παντρεύτηκαν 63 χρόνια πριν με την νύφη να επιλέγει ένα μπροκάρ μίνι φόρεμα του οίκου Yves Saint Laurent παρόμοιο με αυτό που φόρεσε και η γιαγιάς της στον πολιτικό τους γάμο.

Διάβασε ακόμα: Αν σκοπεύεις να παντρευτείς το καλοκαίρι, δες το υπέροχο ''νυφικό'' της Sophie Turner

Ακολούθησε ένα παραδοσιακό πικνίκ στην ταράτσα του παλατιού ενώ στη συνέχεια για την δεξίωση στην Villa La Vigie, που περιελάμβανε δείπνο με θέα την Γαλλική Ριβιέρα, η κόρη της Καρολίνας του Μονακό, άλλαξε σε ένα Chanel strapless νυφικό φόρεμα ενώ στο λαιμό φορούσε το θρυλικό διαμαντένιο Cartier κολιέ, δώρο του πρίγκιπα Rainier στην Grace Kelly για τον γάμο τους το 1956, και βρίσκεται ακόμα στην κατοχή της βασιλικής οικογένειας του Μονακό, ενώ έχει φιλοξενηθεί σε διάφορες εκθέσεις σε όλο τον κόσμο ως ένα από τα πιο πολύτιμα κομμάτια από την συλλογή της Grace Kelly. 

Μέχρι και το ρετρό hair style που επέλεξε η νύφη ήταν μια αντιγραφή του old-Hollywood look που συνήθιζε η γιαγιά της, ένα χαμηλό κυμματιστό bob.

Στον γάμο παρευρέθηκε και ο 6 μηνών γιος του ζευγαριού Balthazar, καθώς επίσης και ο πεντάχρονος γιος της Charlotte, Raphael και η εφτάχρονη κόρη του Rassam, Darya, από προηγούμενες σχέσεις του ζευγαριού, που σύμφωνα με το περιοδικό Hello φαίνεται να το διασκέδασαν αρκετά αφού χόρευαν μέχρι αργά στο πάρτυ μαζί με τους γονείς τους. 

Διάβασε ακόμα:  Το πιο ονειρεμένο φόρεμα που είδαμε φέτος σε πάρτυ αρραβώνων ήταν αυτό της Jennifer Lawrence

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ