Thumbnail

Θέλουμε σήμερα το φόρεμα και το oh-so-fresh κούρεμα της Kaia Gerber Θέλουμε σήμερα το φόρεμα και το oh-so-fresh κούρεμα της Kaia Gerber

Η ανανεωμένη εμφάνιση του ''it'' model ''φωνάζει'' καλοκαίρι
Και ναι τρελαθήκαμε, και ναι τρέξαμε να κλείσουμε ραντεβού με τον κομμωτή μας όταν είδαμε το νέο hair look της Kaia Gerber. Αφού μας παρουσίασε το νέο της fresh κούρεμα στο Instagram, έκανε μια εμφάνιση στα μαγαζιά της Νέας Υόρκης με την μαμά της, Cindy Crawford και ακόμη να ξεπεράσουμε το στυλ της...

Η καλύτερη αλλαγή του καλοκαριού χωρίς υπερβολή. Η Kaia έκοψε τα μαλλιά της σε κοντό καρέ και επισφράγησε τον ρόλο της ως το απόλυτο ''it'' girl της εποχής. Το περιζήτητο μοντέλο βγήκε βόλτα με την διάσημη μαμά της και μάς χάρισε το πιο παριζιάνικο καλοκαιρινό στυλ ever. 

Με το Lacey φόρεμα του brand Reformation, φαν του οποίου είναι και η Meghan Markle, σε ρομαντική γραμμή με σκίσιμο στο πλάι, puffy μανίκια και κολακευτικό ντεκολτέ σε Bardot στυλ, η Kaia ήταν η επιτομή του cool french girl σε σημείο που επισκίαζε και την θεά μαμά της.

Διάβασε ακόμα: Η Lady Amelia Windsor είναι το νέο μας royal crush και θα καταλάβεις αμέσως τον λόγο 

Kaia Gerber Reformation dress

Το συγκεκριμένο σχέδιο κυκλοφόρησε αρχικά από το brand σε κρεμ απόχρωση με μαύρες πινελιές, και έγινε αμέσως ανάρπαστο ανάμεσα στις influencers. Η Kaia επέλεξε τη νέα πιο καλοκαιρινή εκδοχή του σε υπέροχο γαλάζιο χρώμα με λευκά λουλουδάκια του αγρού και το συνδύασε με ένα ζευγάρι λευκά πάνινα sneakers, η τέλεια επιλογή για μια βόλτα στην πόλη .

Kaia Gerber reformation dress

Φυσικά το όλο look δεν θα έδειχνε τόσο φρέσκο και ανέμελο αν δεν ήταν το ανανεωμένο haircut που τόλμησε η Kaia θυσιάζοντας το μακρύ καρέ μήκος της, για ένα πολύ πιο κοντό που της ταιριάζει απίστευτα και ενισχύει το στυλ της.

Kaia Gerber new haircut

Μάλιστα φρόντισε να μας το χαρίσει και σε κοντινό πλάνο βγάζοντας σέλφι με την μαμά της σε τοπικό cafe.

Kaia Gerber new haircut

Μπορείς να αποκτήσεις εδώ το φόρεμα της Kaia.

Διάβασε ακόμα: Δεν θα το πιστέψεις, αλλά αυτό το καλοκαιρινό φόρεμα έχει λίστα αναμονής 1500 ατόμων

Home