Thumbnail

Αναρωτιέσαι πώς θα φορέσεις την slip φούστα σου αυτό το καλοκαίρι; 6 fresh ιδέες μόνο για σένα! Αναρωτιέσαι πώς θα φορέσεις την slip φούστα σου αυτό το καλοκαίρι; 6 fresh ιδέες μόνο για σένα!

Οι σατέν ριχτές φούστες είναι κυριολεκτικά παντού!
Οι πιθανότητες να την έχεις συναντήσει στο Instagram είναι πολλές και η περίπτωση να την έχεις ήδη πετύχει στις βόλτες σου μεγάλη. Οι slip φούστες αυτό το καλοκαίρι είναι παντού και δεν βλέπουμε τον λόγο γιατί όχι...

Βγαλμένες κι αυτές από την επέλαση των 90s, οι σατέν φούστες εκτόπισαν τα νεγκλιζέ φορέματα και παρουσιάστηκαν ως η πιο φρέσκια πρόταση στις ντουλάπες των influencers, που τις υποδέχτηκαν με ανοιχτή αγκαλιά και τις προσάρμοσαν στις μεγαλύτερες τάσεις του φετινού καλοκαιριού. 

Φορεμένο με ριχτό blazer και πέδιλα ή με T-shirt και αθλητικά, αυτό το κομμάτι από την οικογένεια των lingerie εμφανίζεται σε λεοπάρ ή έντονο πορτοκαλί, κρεμ ή παστέλ κίτρινο και πραγματοποιεί κάθε μας στιλιστική επιθυμία.

Αν ακόμα αναρωτιέσαι λοιπόν, πώς μπορείς να συνδυάσεις την slip φούστα σου οι πιο κάτω fashion bloggers είναι έτοιμες να σε ''καθοδηγήσουν''.

Η Aimee Song ή αλλιώς Song of Style ήταν από τις πρώτες που φόρεσαν την σατέν φούστα του καλοκαιριού και η πρότασή της για ένα μονόχρωμο σετ έδειχνε τόσο chic που ήταν αδύνατο να αντισταθούμε.

Διάβασε ακόμα: Η μεγαλειώδης επιστροφή του σαρόνγκ στις ντουλάπες των fashion girls

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Still looking for the perfect vacation outfit? Pack the Neely top & skirt for that ? getaway ?

A post shared by Song Of Style (@songofstyle) on

Για μια πιο επίσημη εμφάνιση ή ακόμα και για τους γάμους του καλοκαιριού, η Camila Coelho σου έχει την πιο σέξι πρόταση με ένα μαύρο bustier και ριχτό blazer συνδυασμένα με αξεσουάρ με λαμπερές λεπτομέρειες.

Αν νιώθεις την αναγκαία αυτοπεποίθηση τότε το color blocking το έχεις στο τσεπάκι σου. Επίλεξε λοιπόν δύο έντονα χρώματα από την πιο φανταχτερή παλέτα της σεζόν και παίξε με τα παστέλ στα αξεσουάρ για να δώσεις μια ισορροπία στο look.

slip skirt

Η Maria Alia μάς χάρισε ίσως την πιο up-to-date πρόταση, με Tie-Dye top και bucket hat για μια βόλτα μέχρι και την παραλία.

Ένα λευκό πουκάμισο από λεπτό αέρινο ύφασμα δεμένο στη μέση με μια λεοπάρ ή cheetah print σατέν φούστα ίσως σου φαίνεται κλισέ, όμως είναι μια ''σίγουρη'' συνταγή για σένα που θες να παραμείνεις πιστή στα classics. Η δική μου πρόταση είναι να την φορέσεις με ένα ζευγάρι flip flops με kitten heel για να δείχνεις όσο πρέπει ''ενημερωμένη''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prepping for a summer wearing @andjela #AndjelaGirl

A post shared by Natasha Oakley (@tashoakley) on

Για τις καλοκαιρινές σου διακοπές ή για διήμερες εξορμήσεις δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μια σατέν φούστα σε σαμπανιζέ απόχρωση με το λευκό σου T-shirt και ένα ζευγάρι slippers σε ένα jewel χρώμα, όπως το σμαραγδί, θα σου χαρίσουν το ιδανικό airport style.

slip skirt street fashion

Διάβασε ακόμα: Τα αμφιλεγόμενα flip flops που θα αποδείξουν πόσο ''ενημερωμένη'' είσαι

Home