Thumbnail

H Kate Middleton γνωρίζει ότι αυτή είναι μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της, γι' αυτό και την επανέλαβε H Kate Middleton γνωρίζει ότι αυτή είναι μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της, γι' αυτό και την επανέλαβε

Η Duchess φόρεσε μια δημιουργία από το 2016, και έδειχνε το ίδιο φανταστική
Τα κλασσικά κομμάτια έχουν μια δύναμη που ακόμα και οι trend-addicts οφείλουν να παραδεχτούν. Όσα χρόνια και να περάσουν δεν θα σε ''προδώσουν'' ποτέ, κι αυτό είναι κάτι που τα μέλη της βασιλικής οικογένειας το γνωρίζουν πολύ καλά.

Και η Kate Middleton είναι από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα, αφού αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από κάθε style icon που κυκλοφορεί, είναι το κλασσικό αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο, και πολλές φορές προσιτό στυλ της που πολλές φορές διατηρεί επαναλαμβάνοντας κλασσικά κομμάτια. 

Η Δούκισσα του Cambridge, η οποία τώρα που ξεθάρρεψε ο μικρός Louis, έχει ενισχύσει το πρόγραμμα εργασίας και τις εμφανίσεις της, ήταν επίτιμη προσκεκλημένη σε ένα εορταστικό δείπνο που διοργανώθηκε από την Action on Addiction.

Διάβασε ακόμα: Το πανέξυπνο κόλπο της Kate Middleton για να μην γλιστράνε τα πόδια της στα παπούτσια

Kate Middleton looks

Η Kate έφτασε στο Somerset House του Λονδίνου φορώντας ένα φόρεμα που άφηνε ακάλυπτους τους ώμους από την βραζιλιανικής καταγωγής σχεδιάστρια Barbara Casasola, μια εμφάνιση που είχε κάνει για πρώτη φορά σε μια εκδήλωση στο Εθνικό Μουσείο Iστορίας το 2016. Με μια μικρή αλλαγή στα αξεσουάρ, επιλέγοντας να φορέσει αυτή τη φορά αντί ένα ζευγάρι nude πέδιλα, τις Romy γόβες με γκλίτερ του οίκου Jimmy Choo, και ένα clutch Wilbur & Gussie, έδωσε μια φρεσκάδα στο φινετσάτο σύνολό της.

Kate Middleton look

Το στρετς, πλεκτό μίντι φόρεμα έχει γίνει μόνιμη προσθήκη στις συλλογές της Casasola από τότε που η Kate το φόρεσε για πρώτη φορά πριν από τρία χρόνια και είναι πραγματικά ευέλικτο. Η σειρά ρούχων της Casasola εξακολουθεί να είναι σχετικά νέα και παρά τη βασιλική σφραγίδα έγκρισης που έχει λάβει, εξακολουθεί να λειτουργεί διακριτικά, χτίζοντας αργά ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο τόσο ρούχων όσο και πελατολογίου.

Βρες εδώ το φόρεμα της Kate με 40% έκπτωση.

Kate Middleton dress

Διάβασε ακόμα: Θέλουμε σήμερα το φόρεμα και το oh-so-fresh κούρεμα της Kaia Gerber

Home