Thumbnail

Τάμτα και Φουρέιρα στην ίδια σκηνή έδειξαν την αδυναμία τους σ' αυτό το σχεδιαστικό δίδυμο από την Κύπρο Τάμτα και Φουρέιρα στην ίδια σκηνή έδειξαν την αδυναμία τους σ' αυτό το σχεδιαστικό δίδυμο από την Κύπρο

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα δύο διάσημα κορίτσια εμπιστεύονται αυτούς τους ταλαντούχους δημιουργούς
Είναι και οι δύο fashion icons, αφού η κάθε μια έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα δικό της μοναδικό στυλ τόσο στη σκηνή όσο και εκτός. Πιο avant garde, με πιο ''περίεργες'' επιλογές η Τάμτα από τη μια, πιο σέξι, με va va voom sporty στοιχεία η Ελένη Φουρέϊρα να που και οι δύο έχουν κάτι κοινό... Την κοινή τους αδυναμία σε αυτό το σχεδιαστικό δίδυμο από την Κύπρο.

Και μιλάμε φυσικά για τους ταλαντούχους και ασύλληπτα μοναδικούς NatarGeorgiou στους οποίους για ακόμα μια φορά εμπιστεύθηκαν την εμφάνισή τους σε πρόσφατα μουσικά βραβεία και εννοείται πως απογειώθηκαν!

Το δίδυμο, που πλέον έχει αναγνωρισιμότητα και στις διάσημες influencers της παγκόσμιας σκηνής, δημιούργησε για τις δύο εκπροσώπους μας στην Eurovision, δύο εξίσου εντυπωσιακά και ταυτόχρονα τόσο διαφορετικά κομμάτια, το καθένα από τα οποία, απαντούσε στο fashion attitude της καθεμιάς.

Διάβασε ακόμα: Η Έβελυν Καζαντζόγλου με Κύπριους σχεδιαστές έκανε ξεκάθαρα την καλύτερη εμφάνιση στο Madwalk

Tamta

Για την Tάμτα εκπροσωπώντας την loud δεκαετία των 80s -πόσο της ταιριάζει αυτή η εποχή, πραγματικά!-, ετοίμασαν ένα neon look σε κίτρινο χρώμα με ψηλόμεσο παντελόνι και cropped jacket με βάτες και λεπτομέρειες με κρόσσια που έδιναν μια western πινελιά στο σύνολο, το οποίο συνδυαζόταν με ένα lingerie σετ στο ίδιο χρώμα με bra από δαντέλα και shiny bottom.

Με έντονο πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν και το ίδιο χρώμα στα νύχια, και τα μαλλιά της σε σκανδιναβικό λευκό χρώμα στο πιο δημοφιλές κούρεμα του καλοκαιριού, το ''tousled lob'' ή αλλιώς κυμματιστό καρέ, η Τάμτα απέδειξε για ακόμα μια φορά πόσο ''ενημερωμένη'' είναι κερδίζοντας επάξια τον τίτλο της fashion star!

Foureira

Για την θεότητα Ελένη από την άλλη, ο Δήμος Natar και ο Αντρέας Γεωργίου στράφηκαν σε μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση.

Foureira

Μιας και είχαν να κάνουν με το απόλυτα hot κορίτσι δημιούργησαν δύο σύνολα με αναφορές στην χρυσή δεκαετία των 90s και στους μεγάλους σχεδιαστές της εποχής από τον Versace μέχρι τον Alaia δίνοντας την δική τους χαρακτηριστική υπογραφή σε δύο αποκαλυπτικά κομμάτια! Ένα crossbody ημιδιάφανο φόρεμα από shiny ύφασμα για το κόκκινο χαλί και ένα ξεσηκωτικό super mini με τα πιο φανταχτερά κρόσσια και κρεμμαστούς μεταλιζέ κρίκους, το οποίο η Ελένη συνδύασε με platform μποτάκια και διχτυωτό καλσόν στη σκηνή δίνοντας την δική της ενέργεια στο look.

Διάβασε ακόμα: Ε ναι! To sexy neon φόρεμα της Κωνσταντίνας Ευρυπίδου είναι το φετινό μας καλοκαίρι

Home