Thumbnail

Η Έβελυν Καζαντζόγλου με Κύπριους σχεδιαστές έκανε ξεκάθαρα την καλύτερη εμφάνιση στο Madwalk Η Έβελυν Καζαντζόγλου με Κύπριους σχεδιαστές έκανε ξεκάθαρα την καλύτερη εμφάνιση στο Madwalk

Τίμησε για ακόμα μια φορά την κυπριακή μόδα!
Το καθιερωμένο ραντεβού στην γιορτή της μόδας και της μουσικής στην Αθήνα, μπορεί να συγκέντρωσε όλο τον κόσμο της ελληνικής μόδας στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, όμως αυτό το υπέροχο κορίτσι μας έκοψε την ανάσα...

Η Έβελυν Καζανζόγλου τίμησε για ακόμα μια φορά την κυπριακή μόδα και κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα στα ''it'' girls και τις fashion bloggers που πέρασαν από το κόκκινο χαλί του Madwalk με μια δημιουργία NatarGeorgiou.

Evelyn Kazantzoglou Madwalk

Με ένα φανταστικό shiny blazer dress σε φλουό πορτοκαλί με λεπτομέρειες από δαντέλα και chainmail, που αποκάλυπτε τα μακριά καλλίγραμμα πόδια της, η Έβελυν έκανε την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση ακολουθώντας δύο μεγάλες τάσεις της σεζόν από τα 90s και αποθεώθηκε για το στιλ της, ενώ απέδειξε για ακόμα μια φορά το fashion sense της με την υπογραφή του σχεδιαστικού διδύμου που λατρεύουμε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evelyn Kazantzoglou Official (@evelynkazantzoglou) on

Το εντυπωσιακό party look της συμπλήρωσαν ένα ζευγάρι πέδιλα με γκλίτερ λεπρομέρειες και μακριά σκουλαρίκια της επίσης κύπριας σχεδιάστριας Ιωάννας Κοτζιάπασιη, ενώ τα πλούσια κατακόκκινα μαλλιά της σε μπούκλες έδιναν ένα αέρα από Studio '54 στο όλο κόνσεπτ!

Φυσικά, εμείς δεν μπορούσαμε να μην αποθεώσουμε το αγαπημένο μας κορίτσι, που κάθε φορά υποστηρίζει απόλυτα τον τίτλο του style icon με ξεχωριστές επιλογές που μας ξετρελαίνουν και επισκιάζουν ό,τι άλλο περνάει από μπροστά μας.

Να σου πω μόνο ότι με το που είδαμε το συγκεκριμένο look να περνάει από μπροστά μας, σηκωθήκαμε από τον καναπέ και χειροκροτήσουμε σαν τρελές! Εκεί μας ''κατάντησες'', Έβελυν Καζαντζόγλου!

 

Διάβασε ακόμη:  Η κοκκινομάλλα της καρδιάς μας, Έβελυν Καζαντζόγλου, στο Παρίσι με Stelios Koudounaris

 

Home