Thumbnail

Ποιά η γνώμη της για τα flips flops και τι πιστεύει για τη νέα συλλογή της Rihanna η Anna Wintour; Ποιά η γνώμη της για τα flips flops και τι πιστεύει για τη νέα συλλογή της Rihanna η Anna Wintour;

Η Σιδηρά Κυρία της μόδας απαντά στις ερωτήσεις απλών πολιτών της Νέας Υόρκης στο video της ημέρας
Είναι από τα βίντεο που απολαμβάνουμε... Η Anna Wintour καλείται να απαντήσει στις απορίες απλών πολιτών και να δώσει την ειλικρινή της γνώμη σε πράγματα που όλοι θα θέλαμε να την ρωτήσουμε αν την είχαμε μπροστά μας.

Το ''Ask Anna'', η στήλη του vogue.com επέστρεψε και κυκλοφόρησε ακόμα ένα φανταστικό video με την αρχισυντάκτρια της Vogue να απαντά σε επίκαιρα θέματα, όπως για παράδειγμα αν εγκρίνει την επιστροφή των flip flops αλλά και την πρώτη συλλογή της Rihanna κάτω από την ομπρέλα του κολοσσού LVMH.

Όπως αποκαλύπτει η Σιδηρά Κυρία της μόδας αυτό που την εξέπληξε ευχάριστα στη συλλογή της RiRi είναι το γεγονός ότι δεν επικεντρώνεται σε εφήμερες τάσεις, αλλά σε διαχρονικά κομμάτια που μπορεί κάποιος να φορέσει ξανά και ξανά. Αυτό, λέει συνάδει και με τη νέα κατεύθυνση που θα πάρει η μόδα μέσα στα επόμενα χρόνια και που έχει να κάνει με την βιωσιμότητα, κι αυτό που κάνει η Rihanna είναι ένα βήμα μπροστά.

Διάβασε ακόμα: Sneak Peek! Ανυπομονούμε να δούμε τα πρώτα κομμάτια από τον οίκο μόδας της Rihanna

Στο βίντεο η Alpha woman της μόδας αποκαλύπτει πώς αποφασίζει τι θα φορέσει κάθε πρωί λέγοντας πως έχει μια ντουλάπα γεμάτη από printed φορέματα και κάθε πρωί αποφασίζει ποιό θα φορέσει ανάλογα με την διάθεσή της. Αν και η ίδια όπως αναφέρει δεν χρησιμοποιεί τσάντες, όπως την ενημέρωσε η ομάδα της μια από τις τάσεις της σεζόν είναι οι τσάντες χιαστί, που είδαμε σε διάφορα μεγέθη και στυλ, και αυτήν προτείνει η ίδια ως το tip της σεζόν, επειδή την θεωρεί πρακτική και βολική. 

Όσο για τα flip flops η ίδια μάς εκπλήσσει με την απάντησή της αφού λέει πως τα... λατρεύει!

Δες τι άλλο απαντά η Anna Wintour στο πιο κάτω video.

Διάβασε ακόμα: Καλώς ήρθες στον πλανήτη της Stella McCartney, με τις ανακυκλώσιμες κορδέλες και τα veggie burgers

Home