Thumbnail

H Rihanna ''έριξε'' το Internet επιλέγοντας κούκλες βιτρίνας με... πιασίματα H Rihanna ''έριξε'' το Internet επιλέγοντας κούκλες βιτρίνας με... πιασίματα

Οι χρήστες των social media αποθέωσαν την σταρ
Μετά την Nike, η Riri επιλέγει μανεκέν με καμπύλες για τις βιτρίνες του pop-up store του οίκου Fenty στη Νέα Υόρκη και οι θαυμαστές υποκλίνονται στο νέο golden girl της LVMH...

Έχουν περάσει λίγες μέρες από τότε που είδαμε τις κούκλες στις βιτρίνες της Nike στο Λονδίνο να εκπροσωπούν αθλήτριες με καμπύλες και απ' ότι φαίνεται η θετική ανταπόκριση του κόσμου στην διαφορετικότητα θα παρασύρει πολλούς ακόμα μεγάλους οίκους. 

Διάβασε ακόμα: Rihanna: Σε ποια πόλη έχει μετακομίσει τον τελευταίο χρόνο;

Επόμενη στη σειρά η Rihanna που παρουσίασε μόλις την πρώτη της συλλογή κάτω από την ομπρέλα του κολοσσού LVMH. Η Riri, που ήδη φαίνεται να  ξετρέλανε τον κόσμο της μόδας με τα διαχρονικά κομμάτια που παρουσίασε, ακολούθησε την ίδια τακτική και για το πρώτο pop up store του brand της στο The Webster επιλέγοντας μανεκέν σε διαφορετικά μεγέθη και σωματότυπους για τις βιτρίνες.

Rihanna Fenty pop up

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το brand έγιναν αμέσως viral με τους χρήστες των social media να υποκλίνονται στην επιλογή της pop star να απευθυνθεί σε πιο φυσιολογικές γυναίκες με πιασίματα και κοιλίτσα, πράγμα σπάνιο για ένα luxury οίκο.

Rihanna Fenty

Rihanna Fenty

Δεν ήταν μάλιστα λίγες οι φαν που έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο ταυτίζονται με αυτά τα μανεκέν, ενώ άλλες δήλωναν συγκινημένες που επιτέλους βλέπουν κούκλες με καμπύλες γεγονός που τις κάνει να μην νιώθουν άσχημα αλλά να αισθάνονται περήφανες για το σώμα τους.

Rihanna Fenty Twitter

Rihanna Fenty Twitter

Rihanna Fenty Twitter

Rihanna Fenty Twitter

Rihanna Fenty Twitter

Διάβασε ακόμα: Sneak Peek! Ανυπομονούμε να δούμε τα πρώτα κομμάτια από τον οίκο μόδας της Rihanna

Home