Thumbnail

Pink is Punk! Η Άντρια Αλετράρη φόρεσε το ''it'' μαγιό του καλοκαιριού από το Asos Pink is Punk! Η Άντρια Αλετράρη φόρεσε το ''it'' μαγιό του καλοκαιριού από το Asos

Η Κύπρια influencer μάς δείχνει την hot τάση της σεζόν για την παραλία
Κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στο Instagram μοιάζει βγαλμένη από κάποιο fashion editorial και κάθε της ποστ είναι ένας οδηγός για το πώς να φορέσουμε τις τάσεις της σεζόν. Αυτή τη φορά η Άντρια Αλετράρη φόρεσε το πιο σούπερ ολόσωμο μαγιό του καλοκαιριού κι εμείς ψάχναμε μάταια να το βρούμε στο Asos.

''Pink is Punk'', έγραψε στην λεζάντα η Κύπρια infuencer και δεν είχαμε καμία αμφιβολία. Ποζάροντας με ένα ολόσωμο μαγιό στο πιο φανταχτερό χρώμα του καλοκαιριού ένα neon hot pink, η Άντρια συγκέντρωσε τα likes και τα σχόλια των followers της και μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο.

Andria Aletrari swimwear

Όπως μάς ενημέρωσε η Άντρια σε ένα από τα stories της το συγκεκριμένο μαγιό μπορούμε να το ανακαλύψουμε στο Asos, αλλά με μια πρώτη ματιά που ρίξαμε μάλλον θα έχει εξαντληθεί μέχρι αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, μπορείς αν θες να ψάξεις για την συγκεκριμένη γραμμή και σε άλλα φανταχτερά φλουό χρώματα όπως το κίτρινο και το πορτοκαλί. 

Διάβασε ακόμα: 4 fresh τάσεις στα μαγιό φτιαγμένες για το Instagram

Andria Aletrari beachwear

Andria Aletrari neon pink

Με ψηλό κόψιμο στους γοφούς για να μακραίνει τα πόδια και σε κλασσικό απλό μίνιμαλ σχέδιο αυτό το κομμάτι είναι ό,τι πρέπει ακόμα και για τις λάτρεις του μίνιμαλ, και φυσικά το αγαπημένο μας κορίτσι της μόδας δεν άφησε μέχρι εκεί το όλο look. Με cat-eye γυαλιά ηλίου με λευκό σκελετό και με βραχιόλι με κοχύλια στον αστράγαλο έκανε μικρές αναφορές στις τάσεις του καλοκαιριού συμπληρώνοντας διακριτικά το statement beachwear look της.

ASOS

ASOS neon yellow swimsuit

Διάβασε ακόμα: Μπορείς να βρεις το οικονομικό μαγιό της Chiara Ferragni σε ένα κοντινό σου κατάστημα

Home