Thumbnail

Η Kate Middleton εμφανίστηκε στο Wimbledon με τα αγαπημένα της σκουλαρίκια κι εμείς ψάξαμε και τα βρήκαμε! Η Kate Middleton εμφανίστηκε στο Wimbledon με τα αγαπημένα της σκουλαρίκια κι εμείς ψάξαμε και τα βρήκαμε!

Τα φοράει από το 2015 και δεν λέει να τα αποχωριστεί
Κανένας αγώνας στο Wimbledon δεν είναι ο ίδιος χωρίς την παρουσία κάποιου μέλους της βασιλικής οικογένειας. Και σίγουρα αυτή που το έχει κάνει πλέον ''παράδοση'' είναι η Kate Middleton, που δεν χάνει την ευκαιρία να βρεθεί στο διάσημο τουρνουά τένις και να απολαύσει στο τερέν τους αγαπημένους της πρωταθλητές.

Η Δούκισσα του Cambridge, που κατέχει τον τίτλο της 'πρέσβειρας του Wimbledon' έπιασε χθες στον ύπνο τους πάντες όταν εμφανίστηκε απροειδοποίητα στις κερκίδες του All England Tennis Club για να παρακολουθήσει την Serena Williams να διεκδικεί τον 24 Grand Slam τίτλο στην καριέρα της. 

Με ένα λευκό shirtdress με μαύρα κουμπιά και μαύρη ζώνη με φιογκάκι του βρετανικού brand, Suzannah London, η Kate Middleton έκανε μια ultra chic καλοκαιρινή εμφάνιση την οποία ολοκλήρωσε με κλασσικές μαύρες καστόρινες γόβες Gianvitto Rossi και ψάθινο τσαντάκι Alexander McQueen.

Διάβασε ακόμα: Royal Debate: Queen Letizia και Kate Middleton σε μια κοινή fashion συνάντηση λες και ήταν συνεννοημένες

Kate Middleton Wimbledon

Ωστόσο, αυτό που χάρισε το τέλεια πινελιά και ανέδειξε το σύνολό της, ήταν ένα ζευγάρι χρυσοί κρίκοι. Μετά από μια μικρή έρευνα διαπιστώσαμε πως το συγκεκριμένο κόσμημα είναι από τα αγαπημένα της  Duchess, που το φοράει στις καθημερινές εμφανίσεις της από το 2015.

Kate Middleton Wimbledon 2019

H Kate πρωτοφόρεσε τα χρυσά σκουλαρίκια του οίκου Catherine Zoraida το 2015 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράγκμπι, ενώ πρόσφατα φαίνεται να τα επανέφερε στα looks της αφού την είδαμε να τα φοράει και στην επίσκεψή της στο Royal Photographic Society.

Kate Middleton Royal Photographic Society

Φυσικά εμείς, ψάξαμε και τα βρήκαμε και το καλύτερο είναι ακόμα διαθέσιμα για αγορά εδώ.

Kate Middleton earrings

Διάβασε ακόμα: Οι εσπαντρίγιες της Kate Middleton κοστίζουν λιγότερο από €100 και θα γίνουν το διαχρονικό κομμάτι της ντουλάπας σου

 

Home