Thumbnail

Οι εσπαντρίγιες της Kate Middleton κοστίζουν λιγότερο από €100 και θα γίνουν το διαχρονικό κομμάτι της ντουλάπας σου Οι εσπαντρίγιες της Kate Middleton κοστίζουν λιγότερο από €100 και θα γίνουν το διαχρονικό κομμάτι της ντουλάπας σου

Δεν θα χάσουν ποτέ την αξία τους...
Έχουμε αναφερθεί ξανά στην λατρεία της νέας γενιάς των royals για αυτό το στυλ, που πιθανό να είναι και δικό σου αγαπημένο κάθε καλοκαίρι. Οι εσπαντρίγιες είναι το κλασσικό κομμάτι στις εμφανίσεις της Kate Middleton, ενώ η Meghan Markle φαίνεται να ακολουθεί το παράδειγμά της.

Η Δούκισσα του Cambridge φαίνεται πως έχει αδυναμία σε ένα συγκεκριμένο brand με παράδοση στο συγκεκριμένο είδος. Μιλάμε φυσικά για τον ισπανικό οίκο Castañer που επανεφηύρε το 1927 τις εσπαντίγιες και από τότε παραμένει ο βασιλιάς του στυλ.

Διάβασε ακόμα: To αγαπημένo στυλ παπουτσιών των royalties για κάθε καλοκαίρι

Kate Middleton shoes

H Kate Middleton όχι μόνο εμπιστεύεται το συγκεκριμένο brand αλλά το έχει κάνει συνώνυμο με τις καλοκαιρινές τις εμφανίσεις σε garden parties και βόλτες με τα παιδιά στο πάρκο. Από τη στιγμή που μπήκε στο παλάτι, έβαλε μάλιστα στόχο να απενεχοποιήσει το συγκεκριμένο στυλ παπουτσιών για τις γυναίκες της αριστοκρατίας και να που τα κατάφερε. Μιας και οι royal ladies δεν δικαιούνται να κυκλοφορούν με ανοιχτά παπούτσια η Kate βρήκε την τέλεια εναλλακτική για να αποφεύγει τις στενές άβολες γόβες το καλοκαίρι.

Με ρομαντικά printed φορέματα με μήκος λίγο πιο κάτω από το γόνατο ή μάξι ή ακόμα και με cropped  παντελόνια η Kate φοράει συνήθως το στυλ Carina σε απόχρωση του μπεζ και δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει έξω στον συνδυασμό, παραδίδοντας έτσι μαθήματα διαχρονικής κομψότητας.

Πρόσφατα η Δούκισσα δέχτηκε ακόμα ένα τιμητικό τίτλο από την Βασίλισσα που εκτίμησε την αδυναμία της στην φωτογραφία και την ονόμασε Patron of The Royal Photographic Society. Η Kate φυσικά ανέλαβε ζεστά τον ρόλο της και στην πρώτη της επίσκεψη σε ένα φωτογραφικό workshop για παιδιά, φόρεσε φυσικά τα αγαπημένα της παπούτσια.

Τις εσπαντρίγιες του οίκου Castañer θα τις βρεις σε διαφορετικά στυλ και χρώματα εδώ. 

castaner

Διάβασε ακόμα: Η Kate Middleton μόλις μας χάρισε ένα από τα ωραιότερα casual looks του καλοκαιριού σε μια χαλαρή μέρα με τα παιδιά!

 

Home