Thumbnail

Έτσι κυκλοφορεί η Kendall στη Μύκονο τα βράδια... Έτσι κυκλοφορεί η Kendall στη Μύκονο τα βράδια...

Οι σέξι night out εμφανίσεις του ''it'' girl στο νησί των ανέμων είναι ένα μάθημα μόδας για εμάς τις υπόλοιπες
Από τη στιγμή που την είδαμε να κάνει ''bottle cap challenge'' στο Αιγαίο, είμαστε συνεχώς σε συναγερμό... Η Kendall Jenner βρίσκεται στη Μύκονο και μάς δίνει κάποια σοβαρά μαθήματα νησιώτικου στυλ που αξίζει να λάβουμε υπόψη στις διακοπές μας...

Το ''it'' model δεν χρειάζεται να ''παλέψει'' και ιδιαίτερα για να εντυπωσιάσει και τα σύνολα υπερπαραγωγή είναι εκτός του δικού της προγράμματος, ιδιαίτερα τώρα που βρίσκεται σε διακοπές.

Όχι μόνο ατα beach looks της στην παραλία του νησιού ακολουθεί ένα λιτό, απλό και μίνιμαλ ύφος -ναι δεν χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο από ένα μαγιό συντονισμένο με τις τάσεις του καλοκαιριού για να αποδείξεις τελικά το στυλ σου- αλλά και στα βραδινά της σύνολα ακολουθεί την ίδια τακτική παραδίδοντας μαθήματα μόδας.

Διάβασε ακόμα: Κοίτα να μαθαίνεις! Η Kendall Jenner στη Μύκονο μάς έδειξε πώς πρέπει να είμαστε στην παραλία

H αρχή έγινε με μια βόλτα στα Ματογιάννια, όπου ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε με ένα φλοράλ sundress σε 90s ρετρό στυλ το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι heeled flip flops και μια λευκή τσάντα με χρυσή αλυσίδα του οίκου Prada κάνοντας ''δήλωση μόδας'' με τα hot σανδάλια του φετινού καλοκαιριού. Χωρίς μακιγιάζ η Kendall έδειχνε απίστευτα fresh χωρίς να δείχνει ότι έκανε υπερπροσπάθεια γι' αυτό.

Kendall Jenner Mykonos

Διάβασε ακόμα: Τα αμφιλεγόμενα flip flops που θα αποδείξουν πόσο ''ενημερωμένη'' είσαι

Ακόμα και όταν εμφανίστηκε με ένα party look σε γνωστό club του νησιού η reality star και μικρότερη αδελφή της Kim Kardashian, διατήρησε το cool girl στυλ της. Με ένα σούπερ μίνι φόρεμα με γκλίτερ επιμένοντας στα αγαπημένα της 90s, επέλεξε ένα χρυσό τσαντάκι και χρυσά κοσμήματα για να δώσει το απαραίτητο γκλαμ σε μια βραδινή εμφάνιση αλλά φρόντισε με το σωστό τρικ να δώσει την απαραίτητη ισορροπία στο look της για να μην δείχνει λες και βγήκε από το κόκκινο χαλί.

Kendall Jenner Mykonos

Η Kendall ακολούθησε τα vibes του νησιού φορώντας ένα ζευγάρι λευκά sneakers, ενώ και αυτή τη φορά αποφεύγοντας το μακιγιάζ κατάφερε να μην δείχνει υπερβολική με το party dress της. 

Διάβασε ακόμα: Τυχεροί οι Μυκονιάτες: Η Adriana Lima και η Kendall Jenner κάνουν διακοπές στο κοσμοπολίτικο νησί

Home