Τα Mango σκουλαρίκια της Emily Ratajkowski κοστίζουν λιγότερο από €10 και μπορείς να τ' αποκτήσεις σήμερα online

Το διάσημο ''it'' girl της μόδας συντονίστηκε με την τάση της σεζόν που θέλει τα έντονα σκουλαρίκια από ρητίνη στα χρώματα των πολύτιμων λίθων να κάνουν ''δήλωση μόδας'' στα καλοκαιρινά μας σύνολα και επέλεξε ένα αξεσουάρ από την high street, κερδίζοντας αμέσως την προσοχή των fashion lovers.

Η Emily Ratajkowski συνδύασε το εφαρμοστό Dion Lee φόρεμά της με μακριά σκουλαρίκια σε κόκκινο χρώμα από τα Mango δίνοντας ένα καλοκαιρινό τόνο στο nude look της, το οποίο ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα Jimmy Choo.

Διάβασε ακόμα: Η Emily Ratajkowski μόλις μάς ενημέρωσε για την επιστροφή αυτού του αξεσουάρ από τα 80s

Αν και η EmRata μάς έχει συνηθίσει σε πιο λιτές εμφανίσεις, στις οποίες συνήθως συνδυάζει τους αγαπημένους της χρυσούς κρίκους, η συγκεκριμένη επιλογή έδωσε στην μίνιμαλ εμφάνισή της ένα καλοκαιρινό γκλαμ ύφος, που σίγουρα θα αποτελέσει έμπνευσει ακόμα και για τις εμφανίσεις μας στους γάμους του καλοκαιριού. 

Φυσικά το πιο ευχάριστο είναι ότι εμείς βρήκαμε στις εκπτώσεις το συγκεκριμένο ζευγάρι στην τιμή των €9,99. Το μόνο που θα σε συμβούλευα είναι να κάνεις αμέσως κλικ να τ' αποκτήσεις διότι αναμένεται να εξαντληθεί πολύ πολύ σύντομα!

MANGO

Διάβασε ακόμα: Έτσι κυκλοφορεί η Kendall στη Μύκονο τα βράδια...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ