Thumbnail

Όταν η Duchess Meghan συνάντησε την Queen Bey στην πρεμιέρα του Lion King ήταν όλοι εμείς... Όταν η Duchess Meghan συνάντησε την Queen Bey στην πρεμιέρα του Lion King ήταν όλοι εμείς...

Ακόμα και μια duchess δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της μπροστά στη βασίλισσα
Δύο royal ζευγάρια συναντήθηκαν στην πρεμιέρα του Lion King στο Λονδίνο... Η Beyoncé και ο Jay Z ''υποδέχθηκαν'' τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle και φυσικά όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στις δύο ''γαλαζοαίματες''...

Αφού ''παρέσυρε'' τα πάντα με το πέρασμά της με μια αποκαλυπτική ασύμμετρη χρυσή τουαλέτα με βαθύ άνοιγμα στο πόδι και το ντεκολτέ του βιετναμέζου σχεδιαστή Cong Tri, η Queen Bey που πρωταγωνιστεί στο remake της ταινίας της Disney ως Nala, και ο Jay Z υποδέχθηκαν τον Δούκα και την Δούκισσα του Σάσεξ στην Leicester Square.

Διάβασε ακόμα: SLAY! Η Beyoncé και η Blue Ivy ήταν οι μόνες που προσέξαμε στην πρεμιέρα του Lion King

Beyonce Lion King London premiere

Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση της Meghan Markle στο κόκκινο χαλί μιας πρεμιέρας ως μέλος της βασιλικής οικογένειας πια, και λίγο μετά την γέννηση του γιου της Archie.  Για τον σκοπό αυτό επέλεξε ένα μαύρο κοκτέιλ φόρεμα του αμερικανού σχεδιαστή Jason Wu το οποίο συνδύασε με κομψές γόβες Aquazzura και  clutch bag του οίκου Gucci, ενώ τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα στο χαρακτηριστικό της αυστηρό σινιόν.

Meghan Markle Lion King premiere

Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που η Meghan Markle θα συναντούσε την Queen Bey και καθόλου δεν μας φάνηκε παράξενο που η αντίδραση της Duchess ήταν όλοι εμείς αν θα γνωρίζαμε την Beyoncé, αφού δεν έκρυψε καθόλου τον ενθουσιασμό της, σπάζοντας μάλιστα το πρωτόκολλο που θέλει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να μην αγκαλιάζουν τους κοινούς θνητούς. 

Βέβαια στην περίπτωση της Beyoncé δεν μιλάμε για μια απλή κοινή θνητή, γι' αυτό και η Meghan δεν δίστασε να την αγκαλιάσει πολύ θερμά -ως άλλη groupie- και την Queen Bey να ανταποδίδει τον φιλικό χαιρετισμό.  

Meghan Markle Beyonce

Meghan Markle Beyonce

Φυσικά δεν ήταν λίγοι οι κακεντρεχείς, που αμέσως έσπευσαν να σχολιάσουν αυτή την κίνηση με πολλούς να υποστηρίζουν ότι η Beyoncé κατάφερε να επισκιάσει την Meghan που έδειχνε ιδιαίτερα εκδηλωτική, ενώ η Beyoncé απέδειξε ποιά είναι η ''αρχηγός'' της υπόθεσης διατηρώντας το προφίλ της απόλυτης ντίβας.

Διάβασε ακόμα: Αυτή η σειρά από τον makeup artist της Beyoncé είναι εμπνευσμένη από το Lion King κι ένα δάκρυ μόλις κύλησε

Home