Thumbnail

Βρήκαμε το tweed φόρεμα της Queen Letizia στις εκπτώσεις του Zara! Βρήκαμε το tweed φόρεμα της Queen Letizia στις εκπτώσεις του Zara!

Η βασίλισσα απέδειξε ότι δεν είναι τα λεφτά που κάνουν το στυλ...
Στον πυρετό των εκπτώσεων κάνουμε την απαραίτητη έρευνα και ανακαλύπτουμε τα star κομμάτια της εποχής που είδαμε στα πιο διάσημα style icons. Το φόρεμα της Βασίλισσας της Ισπανίας δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα μας...

Η αδυναμία της στη ισπανική αλυσίδα Zara -ευτυχώς- μας χαρίζει κατά καιρούς πολλές προσιτές ιδέες και προτάσεις, μιας και η Βασίλισσα Letizia θεωρείται ίσως η πιο ''ενημερωμένη'' απ' όλες τις royals.

Κι αν πιστεύεις ότι τα λινά και τα βαμβακερά είναι η μόνη λύση στις υψηλές θερμοκρασίες, ξανασκέψου το! Η πρόσφατη εμφάνισή της με ένα υπέρκομψο φόρεμα, μάς έπεισε να δοκιμάσουμε αυτό το ύφασμα που μέχρι σήμερα θεωρούσαμε πολύ χειμερινό... το tweed.

Διάβασε ακόμα: Αυτό το φόρεμα από τα Zara έχει το δικό του λογαριασμό στο Instagram γιατί μπορεί!

Η Queen Letizia σε μια εμφάνιση στο παλάτι της Μαδρίτης για να χαιρετήσει του επισκέπτες, εμφανίστηκε με ένα navy blue φόρεμα με γυμνούς ώμους στην πιο οικονομική της ίσως εμφάνιση, αφού το συγκεκριμένο κομμάτι το βρήκαμε στις εκπτώσεις στα 30 ευρώ!

Queen Letizia Zara dress

Αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι το στυλ δεν χρειάζεται υπερβολικά έξοδα για να επιτευχθεί, η ίδια έδωσε στο look το δικό της ύφος με μια μαύρη ζώνη στη μέση που έκανε ακόμα πιο κολακευτική της σιλουέτα της και ένα ζευγάρι slingback γόβες σε navy blue.

Jennifer Lopez tweed dress

H Letizia δεν ήταν η μόνη που προτείνει το tweed για το καλοκαίρι. Πρόσφατα η JLo επέλεξε ένα κίτρινο Gucci φόρεμα για να παραστεί στην σχολική γιορτή των παιδιών της, ενώ ο φωτογραφικός φακός εντόπισε και την Sienna Miller στο Μαϊάμι να αδιαφορεί για τους 40 βαθμούς κελσίου με ένα μεταλιζέ tweed φόρεμα επίσης από τον οίκο Gucci.

Sienna Miller tweed dress

Εμείς πάντως σου προτείνουμε αν είναι να υιοθετήσεις την τάση να τρέξεις αμέσως γι' αυτό το σούπερ bargain από το Zara, που -sorry κιόλας- το βρήκαμε πολύ πιο ωραίο κι από τα υπόλοιπα.

ZARA

ZARA dress

Διάβασε ακόμα: Η Kate Middleton ''πρόδωσε'' τις εσπαντρίγιες της γι΄ αυτά τα Aldo παπούτσια αξίας €80

Home