Thumbnail

Η Kate Middleton ''πρόδωσε'' τις εσπαντρίγιες της γι΄ αυτά τα Aldo παπούτσια, αξίας €80 Η Kate Middleton ''πρόδωσε'' τις εσπαντρίγιες της γι΄ αυτά τα Aldo παπούτσια, αξίας €80

Και είναι ακόμη διαθέσιμα στην αγορά...
Τη στιγμή που η Kate Middleton κατέβηκε στο τερέν για να παραδώσει το τρόπαιο του Wimbledon στον Novak Djokovic, εμείς κάναμε κοντινό στα υπέροχα παπούτσια της.

Ο Ιούλιος είναι ίσως ο καλύτερος στιλιστικά μήνας για την Kate Middleton, αφού η Δούκισσα του Cambridge όχι μόνο μας χάρισε μια σειρά από φανταστικά μοντέρνα looks που αναδεικνύουν την κλασσική της φινέτσα και στα οποία δεν μπορούμε να σταματήσουμε ν' αναφερόμαστε, αλλά φρόντισε να δώσει στιλιστικές προτάσεις και ιδέες με προσιτά κομμάτια. 

Μια τέτοια ευκαιρία είχαμε και την περασμένη Κυριακή με την Duchess να κάνει ακόμα μια εμφάνιση στο Wimbledon απολαμβάνοντας με τον πρίγκιπα William τον τελικό ανδρών ανάμεσα στους δύο τιτάνες του τένις Roger Federer και Novak Djokovic με τον δεύτερο να κατακτά τον πέπτο τίτλο Wimbledon στην καριέρα του.

Διάβασε ακόμα: Αυτή η κίνηση της Kate Middleton ''πρόδωσε'' το αγαπημένο της lip gloss

Kate Middleton Wimbledon 2019

Ως patron of Wimbledon, ένας τιμητικός τίτλος που της έχει δοθεί από την Βασίλισσα, μετά το τέλος του μαραθώνιου αγώνα, η Duchess κατέβηκε από το royal box, για να παραδώσει τα βραβεία στους πρωταθλητές.

Φυσικά, για ακόμα μια φορά τα διάφορα fashion blogs επικεντρώθηκαν στο στυλ της Kate, η οποία για την περίσταση επέλεξε ένα γαλάζιο κοκτέιλ φόρεμα της βρετανίδας σχεδιάστριας Emilia Wickstead που την κολάκευε ιδιαίτερα, όμως αυτό που προκάλεσε τον περισσότερο ''θόρυβο'' ήταν τα παπούτσια της.

Kate Middleton Wimbledon final

Αν και συνήθως την βλέπουμε με τις αγαπημένες της εσπαντρίγιες ή ένα ζευγάρι κλασσικές γόβες, αυτή τη φορά η Δούκισσα επέλεξε ένα ζευγάρι παπούτσια σε ρετρό στυλ της δεκαετίας του '40 με μπαρέτα και χοντρό τακούνι σε μια υπέροχη μπεζ απόχρωση που έδινε ένα ladylike στυλ στο look της.

Αυτό βέβαια, που προκάλεσαι την μεγαλύτερη αίσθηση είναι το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα παπούτσια δεν φέρουν την υπογραφή κάποιου luxury οίκου.

Το συγκεκριμένο σχέδιο ανήκει στη νέα συλλογή του Aldo και η τιμή του είναι στα €79,95, ενώ προλαβαίνεις να το αποκτήσεις πριν γίνει sold out!

ALDO

Kate Middleton Aldo shoes

Διάβασε ακόμα: To φόρεμα της Kate Middleton στην βάπτιση του Archie ήταν μια πολύ γλυκιά αναφορά στην πριγκίπισσα Diana

 

Home