Thumbnail

Ένα διάσημο ''it'' model αποκαλύπτει τα αγαπημένα της σημεία στη Μύκονο Ένα διάσημο ''it'' model αποκαλύπτει τα αγαπημένα της σημεία στη Μύκονο

Από το αγαπημένο της μέρος για φαγητό μέχρι την αγαπημένη της παραλία...
Με την Μύκονο να αποτελεί πλέον βασικό προορισμό κάθε καλοκαίρι για ''it'' models και διάσημα κορίτσια της μόδας, η γαλλική Vogue κάλεσε την Magdalena Frackowiak να αποκαλύψει τα αγαπημένα της μέρη στο νησί των Ανέμων...

Από τους πιστούς θαμώνες του νησιού το διάσημο μοντέλο δεν περνάει καλοκαίρι που να μην επισκεφθεί το αγαπημένο της κυκλαδίτικο νησί, που πλέον έχει συνδυάσει με τις πιο όμορφες διακοπές της. Στην λίστα που παρέδωσε στην Vogue η ίδια αναφέρει τα αγαπημένα της σημεία από την Χώρα μέχρι τις παραλίες.

Διάβασε ακόμα: Έτσι κυκλοφορεί η Kendall στη Μύκονο τα βράδια...

Magdalena Frackowiak

Από τα μέρη που εμείς σημειώσαμε είναι το Marenga Milk Bar για πρωϊνό και η ταβέρνα Fokos πάνω στη θάλασσα. 

Φυσικά το μοντέλο δεν παρέλειψε να αναφέρει το αγαπημένο της μέρος για shopping που δεν είναι άλλο από το κλασσικό Luisa Beach στο Nammos φυσικά, ενώ για beauty προϊόντα η ίδια επισκέπτεται το Dr. Parapharmacy.

Luisa Nammos

Όλοι θα θέλαμε να ξέραμε τις παραλίες που συχνάζει το διάσημο μοντέλο που δεν είναι άλλες από την πιο ήσυχη παραλία Κάπαρη αλλά και τον Πάνορμος. Η ίδια προτείνει στους επισκέπτες του νησιού να μην παραλείψουν να επισκεπτούν τον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου, το μυθικό μέρος όπου γεννήθηκε ο Απόλλωνας.

Magdalena Frackowiak Mykonos

Το μπαρ Veranda είναι το μέρος που προτιμά για ένα χαλαρό ποτό, πριν επισκεφθεί για το δείπνο της το εστιατόριο Casa Tu, το οποίο λατρεύει, ενώ ακολουθεί η διασκέδαση μέχρι της πρώτες πρωϊνές ώρες στα Άστρα.  

Magdalena Frackowiak

Διάβασε ακόμα: Κοίτα να μαθαίνεις! Η Kendall Jenner στη Μύκονο μάς έδειξε πώς πρέπει να είμαστε στην παραλία

ΠΗΓΗ

Home