Thumbnail

Θυμάσαι το φόρεμα της JLo από τα Grammy's 2000; Ε, τώρα κυκλοφορεί και σε sneaker Θυμάσαι το φόρεμα της JLo από τα Grammy's 2000; Ε, τώρα κυκλοφορεί και σε sneaker

Το εμβληματικό print του οίκου Versace ''έντυσε'' ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια
Δεν είναι τυχαίο που διαθέτει την δική του σελίδα στην Wikipedia, αφού θεωρείται ένα από τα πιο εμβληματικά φορέματα όλων των εποχών από το κόκκινο χαλί των βραβείων Grammy... Είκοσι χρόνια μετά, η μόδα φαίνεται πως δεν μπορεί να ξεπεράσει εκείνη την εμφάνιση της JLo...

Η πράσινη μεταξωτή σιφόν δημιουργία του οίκου Versace ψηφίστηκε το πέμπτο πιο iconic φόρεμα όλων των εποχών ενώ το 2005 ο πρόεδρος της Google, Eric Schmidt παραδέχτηκε ότι ήταν ο λόγος δημιουργίας του Google Images, αφού μετά την βραδιά των βραβείων, ο κόσμος ζητούσε από την πλατφόρμα αναζήτησης περισσότερες φωτογραφίες από την αποκαλυπτική εμφάνιση της λατίνας σταρ.

Διάβασε ακόμα: H Jennifer Lopez παρέλαβε το βραβείο του Fashion Icon φορώντας αυτό... Okay...

Jennifer Lopez Grammy 2000

Όπως αναφέρεται στην New York Post, το φόρεμα είναι στην πραγματικότητα υπεύθυνο για τη γέννηση του Google Image Search. “Τότε, το φόρεμα της Lopez ήταν η πιο δημοφιλής αναζήτηση που είχαμε δει, δήλωσε ο πρόεδρος της Google Eric Schmidt το 2015.” Αλλά δεν είχαμε κανένα τρόπο να εξασφαλίσουμε στους χρήστες ακριβώς αυτό που ήθελαν – τη J. Lo με το φόρεμα . Κι έτσι, η αναζήτηση εικόνων της Google γεννήθηκε. ”

Πώς λοιπόν θα μπορούσε η Donatella Versace να μην σβήσει τα 20 κεράκια από την ύπαρξή του;  Ο ιταλικός οίκος Versace και τα καταστήματα αθλητικών παπουτσιών, Concepts συνεργάστηκαν για τη δημιουργία ενός περιορισμένης έκδοσης sneaker εμπνευσμένου από την εμφάνιση της J-Lo για να το γιορτάσουν.

Jennifer Lopez Versace shoes

Το αποτέλεσμα είναι ένα ζευγάρι chunky παπούτσια στο ίδιο πράσινο μοτίβο που έκανε το Versace φόρεμα τόσο εντυπωσιακό, ενώ στο κέντρο μια μπεζ γλώσσα αναπαριστά το βαθύ ντεκολτέ που προκάλεσε φρενίτιδα σε ολόκληρο το διαδίκτυο.

Διάβασε ακόμα: To τέλειο εσώρουχο για μεταξωτά φορέματα που δεν θα σε ''προδώσει'' στους γάμους του καλοκαιριού

Home