Thumbnail

Μετά τον Κύπριο Matthew Zorpas, η Chiara Ferragni ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Μετά τον Κύπριο Matthew Zorpas, η Chiara Ferragni ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Η παγκοσμίου φήμης influencer θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Βενετίας
Το 76ο Φεστιβάλ Βενετίας θα έχει μια πρώτη γεύση από τη νέα εποχή των κοινωνικών δικτύων, όχι μόνο με τις influencers που θα περπατήσουν για ακόμα μια χρονιά στο κόκκινο χαλί, αλλά και με την παρουσίαση του αυτοβιογραφικού ντοκιμαντέρ ''Unposted'' από την Chiara Ferragni...

Η fashion blogger που εξελίχθηκε σε business woman και θεωρείται από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στη μόδα με περισσότερους από 17 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram ετοίμασε ένα ντοκιμαντέρ για τους fans της, που επικεντρώνεται στην ζωή της μέσα στον κόσμο των social media με την ιταλίδα σκηνοθέτη Elisa Amoruso και την Memo Films Srl.

Chiara Ferragni documentary

Διάβασε ακόμα: Η Chiara Ferragni μόλις κυκλοφόρησε την πρώτη beauty συλλογή της με την Lancôme

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα δούμε στο φιλμ, η Maria Grazia Chiuri, art director του οίκου Dior που σχεδίασε το νυφικό της Ferragni, αλλά και η Donatella Versace και η Diane von Furstenberg.

Επίσης εμφανίζονται καθηγητές πανεπιστημίου και λέκτορες, γεγονός καθόλου παράξενο δεδομένου ότι η Chiara είχε κληθεί να μιλήσει μπροστά σε φοιτητές στο Harvard το 2015.

Το Φεστιβάλ Βενετίας θα διεξαχθεί από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου.

Διάβασε ακόμα: Μπορείς να βρεις το οικονομικό μαγιό της Chiara Ferragni σε ένα κοντινό σου κατάστημα

Home