Thumbnail

Η Meghan Markle μόλις ανακοίνωσε ότι θα σχεδιάσει μια συλλογή για τα Marks&Spencer Η Meghan Markle μόλις ανακοίνωσε ότι θα σχεδιάσει μια συλλογή για τα Marks&Spencer

Η Duchess έπιασε για τα καλά δουλειά στον χώρο της μόδας
Αφού ''υπέκυψε'' στην πρόταση της Vogue και ανέλαβε ως guest editor το περίφημο September Issue, η Δούκισσα του Σάσεξ μπήκε και στον χώρο του ντιζάιν με μια συλλογή για τα Marks&Spencer.

Η Meghan Markle αποκάλυψε στο εν λόγω τεύχος ότι προκειται να κυκλοφορήσει σε συνεργασία με την διάσημη βρετανική αλυσίδα μια capsule συλλογή workwear με σκοπό να ενισχύσει τη Smart Works, μια φιλανθρωπική οργάνωση που στηρίζει τις άνεργες και ευάλωτες γυναίκες να επιστρέψουν στον εργασιακό χώρο.

Για τον σκοπό αυτό έχει επίσης συνεργαστεί με τους John Lewis and Partners, Jigsaw και την στενή φίλη της και σχεδιάστρια Misha Nonoo.

Διάβασε ακόμα: Έκλεισε! Η Meghan Markle είναι guest editor στην Vogue και είχε μόνο μια απαίτηση

Η συλλογή αναμένεται να κυκλοφορήσει προς το τέλος της χρονιάς και όπως ανέφερε η ίδια “Για κάθε κομμάτι που θα πωλείται ένα άλλο θα δωρίζεται για φιλανθρωπικό σκοπό. Αυτό όχι μόνο μας επιτρέπει να είμαστε μέρος της ίδιας ιστορίας αλλά μας υπενθυμίζει ότι είμαστε όλοι μαζί σ' αυτό,” αποκάλυψε η Meghan “.

Η Meghan, αν και προτιμάει συνήθως μεγάλους οίκους για τις επίσημες εμφανίσεις της, όπως οι Givenchy, Stella McCartney Rolland Mouret, είναι φαν του βρετανικού high street brand, του οποίου τα κομμάτια και τις κλασικές σιλουέτες έχει επιλέξει σε πολλές περιπτώσεις, ειδικά από τότε που μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πίσω το 2018, η Meghan έκανε αίσθηση όταν φόρεσε ένα σκούρο μπλε τοπ με φαρδιά μανίκια ενώ αργότερα την ίδια χρονιά, είχε επιλέξει το Double Crepe Bodycon Dress των Marks & Spencer για το Royal British Legion Festival of Remembrance στο Royal Albert Hall το οποίο εξαντλήθηκε αμέσως σε όλα τα νούμερα.

Αν κρίνουμε πάντως από το γούστο της, σ' αυτή τη συλλογή που αναμένεται να γίνει sold out με το που κυκλοφορήσει αναμένεται να δούμε κλασσικές σιλουέτες και αυστηρές γραμμές που θα κολακεύουν κάθε γυναικεία σιλουέτα. Παρόλο που τίποτα δεν έχει ακόμα διαρρεύσει σχετικά με τα κομμάτια, εμείς περιμένουμε σίγουρα κασμιρένια πλεκτά, αυστηρά blazers, pencil φούστες και σίγουρα μια μεγάλη γκάμα από tailored παντελόνια.

Διάβασε ακόμα: H Meghan Markle πήρε συνέντευξη από τη Michelle Obama

 

Home