Thumbnail

Κορίτσια με το μαλακό…όλες θα πάρετε! «Oυρές» για το Vogue UK με την επιμέλεια της Meghan! Κορίτσια με το μαλακό…όλες θα πάρετε! «Oυρές» για το Vogue UK με την επιμέλεια της Meghan!

Φρενίτιδα για το τεύχος της Duchess!
Φρενίτιδα επικράτησε έξω από πολλά καταστήματα από αναγνώστριες με το που κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της βρετανικής Vogue, που επιμελήθηκε η Meghan Markle...

Η Δούκισσα του Σάσεξ, συνεργάστηκε για επτά μήνες με τον αρχισυντάκτη του περιοδικού Edward Enninful για το τεύχος Σεπτεμβρίου, όπου φιγουράρουν στο εξώφυλλο 15 γυναίκες, οι οποίες θεωρούνται «Δυνάμεις για την Αλλαγή».

Διάβασε ακόμα: Έκλεισε! Η Meghan Markle είναι guest editor στην Vogue και είχε μόνο μια απαίτηση

 

«Ήθελα να είμαι από τις πρώτες… και έχω ενθουσιαστεί»…δήλωσε η 29χρονη Βανέσα Φόρστνερ, μια πωλήτρια πολυτελών αυτοκινήτων, που στάθηκε στην «ουρά» έξω από το κατάστημα «Conde Nast Worldwide News» στο κέντρο του Λονδίνου.

Από την πλευρά της, η Σάντρια Πλάμερ, 55 ετών, που επίσης περίμενε υπομονετικά στην ουρά για να αγοράσει το περιοδικό, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τα πρόσωπα που επέλεξε η Μέγκαν. Όπως εξήγησε η 55χρονη αναγνώστρια…

«Είναι ξεχωριστό (τεύχος), διότι η δούκισσα του Σάσεξ έχει αναλάβει την αρχισυνταξία αυτόν τον μήνα και… είναι κάτι που θα συμβεί μια φορά στα χίλια χρόνια, πρόκειται για ένα συλλεκτικό τεύχος, επομένως είμαι τόσο ενθουσιασμένη, που αγόρασα δύο τεύχη τώρα» 

Διάβασε ακόμα: Η Meghan Markle μόλις ανακοίνωσε ότι θα σχεδιάσει μια συλλογή για τα Marks&Spencer

 

Home