Thumbnail

5 φθινοπωρινές τάσεις που θα βλέπεις παντού μέχρι τον άλλο μήνα 5 φθινοπωρινές τάσεις που θα βλέπεις παντού μέχρι τον άλλο μήνα

Και μπορείς να υιοθετήσεις από σήμερα για να αποδείξεις πόσο ''ενημερωμένη'' είσαι...
Η αλήθεια είναι πως όλα στη μόδα καθορίζονται από το πόσο μπροστά μπορείς να σκέφτεσαι... Είτε πρόκειται για τις τάσεις κάθε σεζόν είτε για κλασσικές αγορές που θα μείνουν διαχρονικά στη ντουλάπα σου. Κι αυτό είναι που αποδεικνύει στην πρώτη περίπτωση ή καθόρίζει στην δεύτερη το στυλ σου.

Και σίγουρα αυτή είναι μια εποχή που επιστρέφοντας από τις διακοπές κάθε fashion girl ετοιμάζεται για μια μικρή ανανέωση που θα την οδηγήσει μέχρι το φθινόπωρο. Σίγουρα, δεν σου λέμε να υιοθετήσεις στους 38 βαθμούς κελσίου ένα δερμάτινο σύνολο από την κορυφή μέχρι τα νύχια, αλλά σίγουρα με αυτά τα κομμάτια-κλειδιά που θα δεις να ξετρυπώνουν στην αγορά θα μπορείς να ''επιβιώσεις'' στο τερέν του στυλ προσαρμόζοντάς τα στα καλοκαιρινά σύνολά σου.

Σακάκια σε δροσερά υφάσματα

Για εσένα που δεν ακολουθείς τις εφήμερες τάσεις ένα blazer σε πιο χαλαρή γραμμή από light ύφασμα θα ταιριάξει απόλυτα με την βερμούδα ή το slip φόρεμά σου και θα χαρίσει στο στυλ σου αυτή την φθινοπωρινή διάθεση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wearing a blazer bc I’m working OK?!

A post shared by aemilia!!! (@aemiliafay) on

 

Micro τσαντούλες

O Jacquemus τα ξεκίνησε όλα! Και οι micro bags θα είναι παντού μέχρι το Φθινόπωρο να μου το θυμηθείς. Όσο πιο teeny tiny η τσαντούλα σου τόσο πιο ''ενημερωμένη'' θα δείχνεις. Τώρα που θα χωρέσουν όλα σου τα υπάρχοντα σ' αυτήν είναι άλλο θέμα...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Took my bag on a walk to @thelittlebeet

A post shared by aemilia!!! (@aemiliafay) on

 

Διάβασε ακόμα: Αυτή είναι ίσως η πιο ακριβή μικροσκοπική τσάντα του κόσμου

Απροσδόκητοι χρωματικοί συνδυασμοί

Τα catwalks της επόμενης σεζόν μάς προειδοποίησαν: το ερχόμενο φθινόπωρο τα φωτεινά χρώματα θα αντικαταστήσουν τους jewel τόνους που παραδοσιακά έχουμε συνδέσει με τον χειμώνα, οπότε οι fresh χρωματικοί συνδυασμοί στα σύνολά σου σίγουρα θα ανανεώσουν το στυλ σου για τη νέα σεζόν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Two brands I love that also happen to play quite nicely: @maggiemarilyn and @staud.clothing ????

A post shared by aemilia!!! (@aemiliafay) on

 

Δερμάτινα faux κομμάτια

Σίγουρα το τελευταίο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό μέσα στην τόση ζέστη είναι να φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι σου και να βγεις. Οκ, λογικό. Αλλά αν ψάξεις στην αγορά σίγουρα θα εντοπίσεις κάποια κομμάτια που μπορούν να ''δουλέψουν'' αυτή τη σεζόν. Όπως ένα μπεζ δερμάτινο τοπ ή ένα δερμάτινο σορτσάκι σε έντονο χρώμα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just out here sunning and sweating by the Seine ?

A post shared by aemilia!!! (@aemiliafay) on

 

Μπαρόκ λεπτομέρειες

Ετοιμάσου για πολύ ρομαντισμό... Από τους μεγάλους οίκους όπως ο Valentino μέχρι up-and-coming labels οι λεπτομέρειες στα φθινοπωρινά σύνολα έφεραν ένα νοσταλγικό αέρα μιας άλλης εποχής.

 

Διάβασε ακόμα: Αυτά τα Insta-girls θα σε πείσουν να φορέσεις το τζιν σου κατακαλόκαιρο!

 

Home